YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Villivihannekset — Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä

Piippo, Sinikka
Nimeke: Villivihannekset — Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä
Tekijät: Piippo, Sinikka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523754065
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 3.1.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Terveys ja kauneus
Luonto ja eläimet
Ruoka ja juoma
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Avainsanat: hyötykasvit, keräilytuotteet, käyttö, luonnonkasvit, lääkekasvit, maustekasvit, ravintoaineet, ruoka, säilöntä, terveysvaikutukset, villivihannekset, yrtit
Kovakantinen kirja, 2022

23,00 €

Syötäväksi, mausteeksi tai rohdoksi kelpaavia kasveja tunnetaan Suomesta jopa satoja lajeja. Tässä kirjassa esitellään niistä tärkeimmät.

Villivihannekset ovat oiva ravinnonlisä. Villivihannesten terveellisyys johtuu niiden sisältämistä monista aineosista, joita ne sisältävät viljeltyjä kasveja enemmän. Monilla luonnonyrteillä on myös rohtovai-kutuksia, mikä on aina otettava huomioon niitä käytettäessä.

Luonnonkasvien hyötykäyttöä jo 1980-luvulta lähtien opettanut Sinikka Piippo kertoo kirjassaan, mitä villivihannesten sisältämistä aineosista tiedetään ja mitkä niiden tehovaikutukset terveyteemme ovat.

Tutkimustulosten ja aineosien ohella kirja sisältää tiedot kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.

Sinikka Piippo on kasvitieteilijä, professori ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut noin 260 tieteellistä artikkelia, kymmeniä populaariartikkeleita ja 16 kirjaa. Hänen kirjatuotantonsa keskittyy kasvien ja yrttien käyttöön lääkkeenä ja mausteena osana terveellistä ravintoa. Piippo harrastaa kasveja, kirjoja, kissoja ja valokuvausta.


Suosittelemme myös: