YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Villivihannekset — Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä

Piippo, Sinikka
Nimeke: Villivihannekset — Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä
Tekijät: Piippo, Sinikka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523122789
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 7. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 253
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Terveys ja kauneus
Luonto ja eläimet
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: villivihannekset, yrtit, luonnonkasvit, maustekasvit, lääkekasvit, hyötykasvit, keräilytuotteet, säilöntä, käyttö, ruoka, ravintoaineet, terveysvaikutukset
Avainsanat: hyötykasvit, keräilytuotteet, käyttö, luonnonkasvit, lääkekasvit, maustekasvit, ravintoaineet, ruoka, säilöntä, terveysvaikutukset, villivihannekset, yrtit
E-kirja, 2022
Synkronoitu ääni, EPUB
14,90 €

Syötäväksi, mausteeksi tai rohdoksi kelpaavia kasveja tunnetaan Suomesta jopa satoja lajeja. Tässä kirjassa esitellään niistä tärkeimmät.

Villivihannekset ovat oiva ravinnonlisä. Villivihannesten terveellisyys johtuu niiden sisältämistä monista aineosista, joita ne sisältävät viljeltyjä kasveja enemmän. Monilla luonnonyrteillä on myös rohtovai-kutuksia, mikä on aina otettava huomioon niitä käytettäessä.

Luonnonkasvien hyötykäyttöä jo 1980-luvulta lähtien opettanut Sinikka Piippo kertoo kirjassaan, mitä villivihannesten sisältämistä aineosista tiedetään ja mitkä niiden tehovaikutukset terveyteemme ovat.

Tutkimustulosten ja aineosien ohella kirja sisältää tiedot kasvien keruusta, säilönnästä, käyttö- ja valmistustavoista ja lääkkeellisistä vaikutuksista.


Suosittelemme myös: