YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuoleman koura on kylmä

James, Peter
Nimeke: Kuoleman koura on kylmä
Alkuteos: Dead Man's Grip
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523755338
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.3.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Alkuteos: Dead Man's Grip
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 7 Minerva Crime
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 14t 56m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
ALE äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, autoilijat, jännityskirjallisuus, kaupungit, kosto, liikenneonnettomuudet, opiskelijat, poliisikirjallisuus, poliisit, rikoskirjallisuus, teloitus, työmatkat, uhrit, vainoaminen
Genre: jännitys
E-kirja, 2013
EPUB
9,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2015
A-formaatin pokkari
9,90 €

Carly Chase joutuu työmatkallaan vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa nuori amerikkalainen opiskelijapoika saa surmansa. Tapahtuma saa Carlyn pois tolaltaan, mutta sitä hän ei osaa aavistaa, että onnettomuuden seurauksena hänen elämänsä muuttuu kohta painajaiseksi.

Kun kahden muun onnettomuudessa osallisena olleen ajoneuvon kuljettajat löydetään kidutettuina ja murhattuina, rikosylikomisario Roy Grace varoittaa Carlya, että tämä saattaa olla seuraava. Kuolleen opiskelijapojan taustalta löytyy kuolettavan vaarallisia yhteyksiä. Joku on vannonut kostoa, eikä lepää ennen kuin jokainen onnettomuuteen osallinen on kuollut.

Poliisin mukaan Carlyn ainoa vaihtoehto on piiloutua ja vaihtaa henkilöllisyyttään. Carly kuitenkin tietää, että kuka hänen vainoajansa sitten onkin, tämä löytää hänet lopulta. Jos poliisilla ei ole keinoja suojella häntä, Carlyn on tavalla tai toisella selvittävä omin avuin. Tappaja on kuitenkin jo askeleen edellä. Tarkkaillen, odottaen ja valmiina...

Kuoleman koura on kylmä on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan seitsemäs osa. Tuttuun tyyliinsä James pakottaa lukijan kääntämään sivun toisensa jälkeen, kunnes Roy Grace on ratkaissut jälleen uuden hiuksia nostattavan tapauksen.


Suosittelemme myös: