YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuoleman koura on kylmä

James, Peter
Nimeke: Kuoleman koura on kylmä
Alkuteos: Dead Man's Grip
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro,Maikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524928342
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.8.2013
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Alkuteos: Dead Man's Grip
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 7 Minerva Crime
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Peter James
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2010-luku, sieppaukset, palkkamurhaajat, mafia, perheet, New York, amerikkalaiset, Brighton, Iso-Britannia, autoilijat, jännityskirjallisuus, kaupungit, kosto, liikenneonnettomuudet, opiskelijat, poliisikirjallisuus, poliisit, rikoskirjallisuus, teloitus, työmatkat, uhrit, vainoaminen, sadismi
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2015
A-formaatin pokkari
9,90 €

Kuka tappaa auto-onnettomuuden uhrin puolesta?

Roy Grace kostajan jäljillä.

Carly Chase joutuu työmatkallaan vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa nuori amerikkalainen opiskelijapoika saa surmansa. Tapahtuma saa Carlyn pois tolaltaan, mutta sitä hän ei osaa aavistaa, että onnettomuuden seurauksena hänen elämänsä muuttuu painajaiseksi.

Kun kahden muun onnettomuudessa osallisena olleen ajoneuvon kuljettajat löydetään kidutettuina ja murhattuina, rikosylikomisario Roy Grace varoittaa Carlya, että tämä saattaa olla seuraava. Joku haluaa kostaa, eikä lepää ennen kuin jokainen onnettomuuteen osallinen on kuollut. Jos poliisilla ei ole keinoja suojella häntä, Carlyn on tavalla tai toisella selvittävä omin avuin. Tappaja on kuitenkin jo askeleen edellä.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema ei käy kauppaa on vangitsevan sarjan viides, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Suosittelemme myös: