YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuolema ei riitä

James, Peter
Nimeke: Kuolema ei riitä
Alkuteos: Not Dead Enough
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Mäntylä, Leena (Kääntäjä)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523753983
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.8.2021
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Alkuteos: Not Dead Enough
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 3 Minerva Crime
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 17t 48m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
ALE äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Brighton, Iso-Britannia, Lontoo, alibit, autot, aviomiehet, epäily, jännityskirjallisuus, kaksoiselämä, kaksoisolennot, kaupungit, kosto, murha, naiset, patologit, poliisikirjallisuus, psykopaatit, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, sarjamurhaajat, syyllisyys, tutkinta, uhrit, varkaus, esitutkinta, rikostutkijat
E-kirja, 2013
EPUB
9,90 €

Samana yönä kun Brian Bishop tappaa vaimonsa Brightonin kodissaan, hän on todistettavasti Lontoossa. Ainakin siltä tilanne näyttää rikosylikomisario Roy Gracen ryhtyessä tutkimaan seurapiirirouva Katie Bishopin raakaa murhaa.

Grace joutuu toteamaan, että Bishop on jotenkin onnistunut tekemään mahdottoman tempun; ollut kahdessa paikassa yhtä aikaa. Onko joku varastanut hänen henkilöllisyytensä vai onko Bishop yksinkertaisesti mestarivalehtelija?

Kun vielä kaksi muutakin naista löytyy murhattuina, on Brightonin poliisilla kiire sada tilanne hallintaan, ennen kuin huhut sarjamurhaajasta aiheuttavat yleistä paniikkia.

Mitä syvemmälle Bishopin perheen salaisuuksiin Roy Grace kaivautuu, sitä ilmeisemmäksi käy, ettei mikään ole sitä, miltä ensi silmäyksellä näyttää. Tutkimusten edetessä myös rikosylikomisarion oma elämä uhkaa suistua pahasti raiteiltaan. Kirja on rikosylikomisario Roy Grace -dekkarisarjan kolmas osa. Ja jälleen kerran Peter James onnistuu yllättämään lukijansa täydellisesti.


Suosittelemme myös: