YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuolema ei riitä

James, Peter
Nimeke: Kuolema ei riitä
Alkuteos: Not Dead Enough
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Mäntylä, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524928304
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 13.8.2013
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Alkuteos: Not Dead Enough
Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva Crime Roy Grace 3
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Peter James
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Brighton, Iso-Britannia, Lontoo, alibit, autot, aviomiehet, epäily, jännityskirjallisuus, kaksoiselämä, kaksoisolennot, kaupungit, kosto, murha, naiset, patologit, poliisikirjallisuus, psykopaatit, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, sarjamurhaajat, syyllisyys, tutkinta, uhrit, varkaus, esitutkinta, rikostutkijat
Äänikirja, 2021
MP3
16,90 €

Samana yönä kun Brian Bishop tappaa vaimonsa Brightonin kodissaan, hän on todistettavasti Lontoossa. Ainakin siltä tilanne näyttää rikosylikomisario Roy Gracen ryhtyessä tutkimaan seurapiirirouva Katie Bishopin raakaa murhaa.

Grace joutuu toteamaan, että Bishop on jotenkin onnistunut tekemään mahdottoman tempun; ollut kahdessa paikassa yhtä aikaa. Onko joku varastanut hänen henkilöllisyytensä vai onko Bishop yksinkertaisesti mestarivalehtelija?

Kun vielä kaksi muutakin naista löytyy murhattuina, on Brightonin poliisilla kiire sada tilanne hallintaan, ennen kuin huhut sarjamurhaajasta aiheuttavat yleistä paniikkia.

Mitä syvemmälle Bishopin perheen salaisuuksiin Roy Grace kaivautuu, sitä ilmeisemmäksi käy, ettei mikään ole sitä, miltä ensi silmäyksellä näyttää. Tutkimusten edetessä myös rikosylikomisarion oma elämä uhkaa suistua pahasti raiteiltaan. Kirja on rikosylikomisario Roy Grace -dekkarisarjan kolmas osa. Ja jälleen kerran Peter James onnistuu yllättämään lukijansa täydellisesti.


Suosittelemme myös: