YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Erityisherkän lapsen kanssa

Heiskanen, Heli
Nimeke: Erityisherkän lapsen kanssa
Tekijät: Heiskanen, Heli (Kirjoittaja)
Ylisuvanto, Elina (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523754867
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 19.4.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 5t 25m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
ALE äänikirjat
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
Avainsanat: herkkyys (psykologia), itsetuntemus, itsetunto, kasvatus, lapsen kehitys, lapset (ikäryhmät), luonteenpiirteet, persoonallisuuden piirteet, sosiaalinen vuorovaikutus, tukeminen, vanhemmat, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, vertaissuhteet, vuorovaikutus
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2022

25,00 €

Ensimmäinen suomalainen kirja lasten erityisherkkyydestä.

Psykologi Heli Heiskanen kertoo kirjassaan, miten tukea herkkää lasta kasvamaan onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi.

Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti erityisherkkiä. Heillä on tavanomaista herkempi hermojärjestelmä, joka ilmenee esimerkiksi tunne- ja aistiherkkyytenä. Liian kuormittavassa ympäristössä herkällä lapsella voi ilmetä käyttäytymisen ongelmia, tunne-elämän haasteita ja alisuoriutumista. Erityisherkkyyteen erikoistunut psykologi Heli Heiskanen on kouluttanut ja auttanut lukemattomia herkän lapsen vanhempia, perheitä ja kasvatusalan ammattilaisia. Heiskasen syvällinen ja käytännönläheinen kirja auttaa ymmärtämään herkkää lasta ja tukemaan häntä niin, että hänen ainutlaatuiset vahvuutensa ja lahjansa pääsevät esille. Runsaasti vertaiskertomuksia sisältävä kirja sopii myös aikuiselle, joka tunnistaa erityisherkkyyttä itsessään tai lähipiirissään.

Heli Heiskanen on toiminut psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003 alkaen. Vastaanotollaan ja koulutuksissaan hän on auttanut tuhansia asiakkaita ja perheitä tunnistamaan erityisherkkyyden ja tekemään siitä voimavaran. Hän on myös kouluttanut kasvatus-, opetus- ja terveydenhoitoalan ammattilaisia sekä esimiehiä erityisherkkyydestä.


Suosittelemme myös: