Erityisherkän lapsen kanssa

Heiskanen, Heli
Nimeke: Erityisherkän lapsen kanssa
Tekijät: Heiskanen, Heli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523754621
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 19.4.2022
Ilmestymispäivä: 19.4.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 260
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Parisuhde ja perhe
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
Ladattava äänikirja , 2022
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja , 2022

25,00 €

Ensimmäinen suomalainen kirja lasten erityisherkkyydestä

Käytännönläheinen kirja auttaa ymmärtämään herkkää lasta ja tukemaan häntä niin, että hänen ainutlaatuiset vahvuutensa ja lahjansa pääsevät esille.

Erityisherkkyyteen erikoistunut psykologi Heli Heiskanen on tavannut vastaanotollaan lukemattomia erityisherkkiä lapsia ja heidän vanhempiaan. Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti erityisherkkiä. Heillä on tavanomaista herkempi hermojärjestelmä, joka ilmenee esimerkiksi tunne- ja aistiherkkyytenä. Erityisherkät lapset ovat ovat kovilla tämän päivän elämänmenossa, jossa suorittaminen, kiire ja häly ovat arkipäivää. Stressi ja ylikuormitus tekevät herkkyydestä rasitteen. Liian kuormittavassa ympäristössä voi ilmetä käyttäytymisen ongelmia, tunne-elämän haasteita ja alisuoriutumista.

Kirjan neuvojen tuella autat herkkää lasta kasvamaan onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi.

Heli Heiskanen on toiminut psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003 alkaen. Vastaanotollaan ja koulutuksissaan hän on auttanut tuhansia asiakkaita ja perheitä tunnistamaan erityisherkkyyden ja tekemään siitä voimavaran. Heiskanen on myös kouluttanut kasvatus-, opetus- ja terveydenhoitoalan ammattilaisia sekä esimiehiä erityisherkkyydestä. Aiemmin hän on julkaissut kirjan Herkkyyden voima - opas omannäköiseen elämään.


Suosittelemme myös: