YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Ylläripylläri!

Varjonen, Satu
Nimeke: Ylläripylläri!
Tekijät: Varjonen, Satu (Kirjoittaja)
Luoma, Mari (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523754287
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.3.2022
Hinta: 15,00 € (13,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Sarja: Telma 2
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 56
Tuoteryhmät: Lapsille
Lastenkirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
E-kirja, 2022
Synkronoitu ääni, EPUB
9,90 €

Noitatyttö Telman uudet kommellukset.

Kiltti pikkunoita Telma yrittää aina kovasti järjestää asiat parhain päin. Taikuus vaan nyt on sellainen juttu, että siitä tahtoo joskus seurata ihan odottamattomia asioita.

Nyt Telma-noidan kotona käy kova tohina. Kevätsiivous täytyy hoitaa, vieraita on tulossa ja Kyöpelinvuorella odottaa Suuri Munanetsintä palkintoineen.
Noitien ja ihmisten pääsiäisperinteet aiheuttavat Telmalle päänvaivaa, etenkin kun liemeen pistävät lusikkansa myös Myrtti-mummi, kauhistuttava isotäti sekä uusi ystävä Onerva. Eivätkä taiatkaan aina ihan suunnitelmien mukaan suju.

Ylläripylläri on Telma-sarjan toinen kirja.

Satu Varjonen on työskennellyt vapaana toimittajana ja sisällöntuottajana 17 vuoden ajan. Hän on kirjoittanut useimpiin kotimaisiin naistenlehtiin. Telma-sarjan ensimmäinen kirja Voihan nenä! oli hänen esikoisteoksensa. Varjonen asuu Helsingissä.

Mari Luoma on kuvittaja ja sarjakuvantekijä, jolla on koti sekä Suomessa että Saksassa. Hän kuvittaa kaikkea lastenkirjoista mainoksiin ja rakastaa suunnitella veikeitä hahmoja tarinoihin. Luoma on tehnyt myös peligrafiikkaa.


Suosittelemme myös: