YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Viipurinlahden sankarit

Haaja, Mikko
Nimeke: Viipurinlahden sankarit
Tekijät: Haaja, Mikko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523759244
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 10.10.2023
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Romaanit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Teikarsaari (Säkkijärvi), Viipurinlahti, hyökkäyssota, jatkosota, puna-armeija, puolustuslinjat, puolustussota, sotilaat, suomalaiset, taistelut, toinen maailmansota
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Päänauha, Painettu suojapaperi
24,00 €

Todenmukaisuudessaan vaikuttava sotaromaani.

Uuden polven sotakirjailijan neljäs romaani vie kahden veljeksen tarinan myötä autenttisiin sotatapahtumiin Viipurinlahdelle.

Kesäkuun lopussa 1944 puna-armeija aloittaa suurhyökkäyksen suomalaisjoukkojen hallussa oleville Viipurinlahden saarille. Neuvostojoukot koettavat kerta toisensa jälkeen saada haltuunsa pienen, mutta tärkeän Teikarin saaren.

Kersantti Tauno Jaatinen on osallistunut vuoden 1942 Suursaaren valtaukseen, mutta nyt Teikarissa koittavat hänen sotapolkunsa kovimmat taistelut.

Pikkuveli Heikki on aina ihaillut talvisodassa kaatunutta isoveljeään Anttia. Varsinkin kuin heidän isänsä on pitänyt tätä perheen ainoana todellisena sankarina. Heikillä on kova tarve näyttää, että hänkin pärjää rintamalla.

Kun kohtalonhetki koittaa ja vihollinen valmistautuu ratkaisevaan ylimenohyökkäykseen mantereelle, Heikki oppii kovissa torjuntataisteluissa ja armottomissa vastaiskuissa kantapään kautta, mitä sankaruus todellisuudessa tarkoittaa..

Mikko Haaja (s. 1990) on Lappeenrannssa asuva ammattisotilas, joka edustaa uutta sotakirjailijasukupolvea. Häneltä ovat aiemmin ilmestyneet romaanit Läpi tulihelvetin, Tulimyrsky Tali-Ihantalassa sekä Aunus tulessa.


Suosittelemme myös: