YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Vatsan viisaus ja suoliston salat — Hyvinvointi alkaa ravinnosta

Jonsson, David
Nimeke: Vatsan viisaus ja suoliston salat — Hyvinvointi alkaa ravinnosta
Alkuteos: Magsmart
Tekijät: Jonsson, David (Kirjoittaja)
Wismar, Frida (Valokuvaaja)
Luomi, Anna Maija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523759381
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 13.1.2023
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 13414183
Alkuteos: Magsmart
Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 168
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Muut tietokirjat
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ravinto, terveysvaikutukset, ruokavaliot, erikoisruokavaliot, suolisto, bakteerit, hormonit, painonhallinta
Avainsanat: ravinto, terveysvaikutukset, ruokavaliot, erikoisruokavaliot, vatsa, suolisto, bakteerit, ärtyvän suolen oireyhtymä, hormonit, painonhallinta, ruokaohjeet
E-kirja, 2017
EPUB
14,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2022

25,00 €

Uusin tutkimustieto vatsan ja suoliston merkityksestä koko elimistön terveydelle koottuna helppo-tajuiseksi opaskirjaksi, joka jokaisen tulisi lukea.

Jonsson selvittää kirjassaan, miten elimistö toimii ja miten jokainen voi parantaa terveyttään sekä fyysistä ja psyykkistä suorituskykyään yksinkertaisesti vatsastaan huolehtimalla. Vatsaan kiinnitetään huomiota yleensä vasta silloin, kun se vaivaa. Kuitenkin juuri vatsa ja ruoan-sulatuselimistö lopulta päättävät, kuinka ihminen voi ja miten terveenä hän pysyy.

Vatsan ja suoliston toiminta ei koske vain ruoansulatusta. Suolistoa kutsutaan nykyään jopa toisiksi aivoiksi. Suolistossa arvioidaan olevan kymmenen kertaa enemmän bakteereja kuin koko kehos-samme on soluja. Nämä bakteerit vaikuttavat mm. tunteisiin, sairastuvuuteen ja lihomiseen.

Viime vuosien tutkimukset osoittavat, miten tuon bakteeriston puutteet tai heikkeneminen voi altistaa monille taudeille, esim. välikorva- tai virtsatietulehduksille, munuaiskiville, allergioille ja syöville. Myös painonhallinnassa suoliston mikrobitasapainolla on aivan ratkaiseva merkitys. Täydellisen tietopaketin lopuksi Jonsson tarjoaa myös hyviä ruoanlaittovinkkejä sekä joukon vat-saystävällisiä reseptejä.


Suosittelemme myös: