YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Vasen oikea, oikea vasen — keskustelukirjeitä

Viinanen, Iiro; Seppänen, Esko
Nimeke: Vasen oikea, oikea vasen — keskustelukirjeitä
Tekijät: Viinanen, Iiro (Kirjoittaja)
Seppänen, Esko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524926164
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.1.2012
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2012
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 32.01 Valtiofilosofia. Poliittiset ideologiat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: poliittinen historia, sisäpolitiikka, talouspolitiikka, vasemmistolaisuus, oikeistolaisuus, talousjärjestelmät, ammattiyhdistysliike, ympäristönsuojelu, turvallisuuspolitiikka, kirjeet, kirjeenvaihto, muistelmat, poliitikot, Parkinsonin tauti
Avainsanat: 1990-luku, Parkinsonin tauti, Suomi, ammattiyhdistysliike, henkilöhistoria, kirjeenvaihto, kirjeet, muistelmat, oikeistolaisuus, poliitikot, poliittinen historia, sisäpolitiikka, talousjärjestelmät, talouspolitiikka, turvallisuuspolitiikka, vasemmistolaisuus, ympäristönsuojelu
Äänikirja, 2020
MP3
16,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2022

26,00 €

Poliittisen kartan vastakkaisilla laidoilla elämäntyönsä tehneet Iiro Viinanen ja Esko Seppänen käyvät kiivaaseen keskusteluun aatteista, arvoista ja siitä, miten maa makaa.

Suomen kohtalonkysymykset hahmottuvat hyvin erilaisina, kun asialla on kaksi periaatteen miestä, jotka eivät arkaile sanoa mielipidettään sen enempää historian käännekohdista kuin suomalaisesta nykymenostakaan. Terävät mielipiteet poliittisesta lähihistoriasta, ay-liikkeestä, Natosta tai EU:sta kalahtelevat vastakkain niin, että kipinät lentävät.

Yhteinen sävel löytyy joskus yllättävistä paikoista. Molemmat tuomitsevat ahneuden ja nykypäivän kapitalismin kohtuuttomuuden, molemmat puhuvat luonnonsuojelun ja vihreiden arvojen puolesta, molemmat sallisivat eutanasian. Miehiä yhdistää myös sama kohtalo: molemmat ovat sairastuneet Parkinsonin tautiin. Kokemustensa koulimina sekä Viinanen että Seppänen ovat ennen kaikkea inhimillisyyden ja ihmisarvon puolustajia.


Suosittelemme myös: