YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Varjo – Operaatio Bravo Alfa

Kaarnakari, Ville
Nimeke: Varjo – Operaatio Bravo Alfa
Tekijät: Kaarnakari, Ville (Kirjoittaja)
Hirvisaari, Jatta (Kannen tekijä)
Tuotetunnus: 9789523759442
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 3.10.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 3.10.2023
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Sarja: Varjo 2
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

VARJO - tiedustelun erikoisryhmä, jota ei virallisesti ole edes olemassa.

Ajankohtaisuudessaan hyytävä vakoilutrilleri puolustusvoimien huippusalaisen tiedustelujaoston toiminnasta tilanteessa, jossa koko Euroopan turvallisuus on uhattuna.

Eurooppa on varuillaan. Venäjän painostava uhka on aistittavissa. Kuin hetki ennen rajuilmaa. Hetki ennen ensimmäisen salaman räsähdystä.

Venäjän uhkailu on osa psykologista sodankäyntiä. Ja valmistautumista tarvittaessa järeämpiin keinoihin. Venäjän tavoite on lopettaa Ukrainan avustaminen. Keinolla millä hyvänsä.

Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydet kiristävät tilannetta erityisesti Kalottialueella. Venäjän pääsy Jäämerelle muuttuu entistä tärkeämmäksi Itämeren muuttuessa Naton sisämereksi.

Venäjä on jo pidempään käynyt sotaa hybridiympäristössä myös Suomea vastaan. Kybervakoilu, ilmatilaloukkaukset ja maa-alueiden ostot strategisesti tärkeiltä paikoilta ovat osa tätä toimintaa.

Suomalaiselle tiedustelulle päätyy puolivahingossa materiaalia, joka nostaa koko Euroopan turvallisuuden uudenlaiseen tilanteeseen. Salaamissyistä tilanteessa joudutaan käyttämään VARJOa, erikoisryhmää, jota ei virallisesti ole edes olemassa

Ville Kaarnakari on toiminut strategiasuunnittelijana viestinnän maailmassa. Sotilasarvoltaan hän on reservin majuri. Kirjailija on palvellut myös rauhanturvaajana Lähi-Idässä. Hän on tullut tunnetuksi ennen kaikkea sotatrillereistään, joissa kuvitteelliset tapahtumat on taitavasti sijoitettu todellisten historiallisten tapahtumien kehyksiin.


Suosittelemme myös: