YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Valtameret ja ilmastonmuutos

Haapkylä, Jessica
Nimeke: Valtameret ja ilmastonmuutos
Tekijät: Haapkylä, Jessica (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523756250
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.9.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Luonto ja eläimet
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 50.13 Vesiensuojelu
Avainsanat: ekosysteemit (ekologia), hiilinielut, ilmastonmuutokset, kalakannat, koralliriutat, mangrovet, meret, meriekologia, meriensuojelu, merilevät, mikrolevät, sukellus, tutkimusmatkat, vesiekosysteemit, vesien tila
Kovakantinen kirja, 2022

20,00 €

Merien hyvinvointi on olennaisen tärkeää maapallon elämälle.

Kirja kuvaa niitä positiivisia mahdollisuuksia, joita meret tarjoavat meille taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja miten me voimme parantaa merten tilaa.

Meret toimivat keskeisinä hiilinieluina ja tuottavat puolet ilmakehän hapesta. Sadat miljoonat ihmiset ovat riippuvaisia meristä saatavasta ruoasta. Ilmastonmuutoksen seurauksena lämpötila nousee maailman merissä. Myös happamoituminen hiipii eteenpäin hitaasti mutta varmasti.
Lukuisat merten tilan parannusprojektit Suomessa ja maailmalla osoittavat, että avaimet ilmastonmuutoksen pahimpien vaikutusten torjumiseen ovat käsissämme.
Kirja käsittelee myös kotoisen Itämeremme tilannetta. Suomessa on meneillään merkittäviä merileviin, meriruohoihin ja sinilevien käyttöön liittyviä hankkeita

Jessica Haapkylä on meribiologian tohtori ja tietokirjailija. Meribiologina hän on tutkinut ilmastonmuutoksen vaikutuksia koralleihin trooppisissa merissä. Arktisesta ilmastonmuutoksesta Haapkylä kiinnostui ensimmäistä kertaa työskennellessään Jean-Michel Cousteaun kanssa.


Suosittelemme myös: