YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Uskottomuus — Syyt ja seuraukset

Kaikkonen, Annikki
Nimeke: Uskottomuus — Syyt ja seuraukset
Tekijät: Kaikkonen, Annikki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523123731
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 288
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäntaito
ALE kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: uskottomuus, parisuhde, puolisot, seksuaalinen käyttäytyminen, romanssit (ihmissuhteet), rakkaussuhde, perheet, sitoutuminen, traumat, selviytyminen, toipuminen, kokemukset
Avainsanat: 2000-luku, kokemukset, parisuhde, perheet, puolisot, rakkaussuhde, romanssit (ihmissuhteet), seksuaalinen käyttäytyminen, selviytyminen, sitoutuminen, toipuminen, traumat, uskottomuus
E-kirja, 2016
EPUB
14,90 €

Kokenut pari- ja perheterapeutti antaa äänen suomalaisen parisuhdemoraalin ja uskottomuuden vaietuille kokemuksille. Kirja auttaa ymmärtämään niin petetyksi tulleen osapuolen tunnekokemusta kuin pettäneeksi tulleen osapuolen toimintaa.

Paljastuessaan uskottomuus aiheuttaa pitkäkestoisen kriisin parisuhteeseen, joka päättyy usein eroon, mutta kriisistä voi myös selviytyä.

Uskottomuudesta yli päässeet parit alkavat yleensä vaalia suhdettaan aivan uudella tavalla. Pettämisen paljastuminen pakottaa puhumaan totta, ylipäätään puhumaan paljon. Kaikesta siitä, mistä olisi pitänyt puhua jo vuosia sitten.

Uskottomuudesta yli pääseminen ei ole koskaan helppoa. Parivuoteessa voi olla ylimääräistä porukkaa hyvinkin pitkään rinnakkaissuhteen paljastumisen jälkeen.

Annikki Kaikkonen on helsinkiläinen psykoterapeutti ja yhteiskuntatieteiden tohtori, jolla on yli 30 vuoden kokemus suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon käytännön asiakastyön eri tehtävissä.


Suosittelemme myös: