Uskalla olla lapsellesi aikuinen — Kuinka kasvatat lapsistasi onnellisia ja tasapainoisia

Tahkokallio, Keijo
Nimeke: Uskalla olla lapsellesi aikuinen — Kuinka kasvatat lapsistasi onnellisia ja tasapainoisia
Tekijät: Tahkokallio, Keijo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523127388
Tuotemuoto: Ladattava digitaalinen julkaisu
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.9.2018
Hinta: 17,70 € (16,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Minerva
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäntaito
Parisuhde ja perhe
Psykologia
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
Pehmeäkantinen kirja, 2019

10,00 €

Kovakantinen kirja, 2018

29,00 €

Ladattava äänitiedosto, 2018
MP3
19,45 €

Maailman rahamarkkinoiden pinnan alla on olemassa kokonainen salainen maailma, jossa liikkuu miljardeja dollareita pimeää rahaa. Panama-papereihin perehtynyt Bernstein valottaa, mistä rahat ovat peräisin, miten ne liikkuvat ja kuka korjaa potin.

Huumekauppa, veronkierto, lahjonta ja muu laiton bisnes tarvitsee toimiakseen verkoston, joka kätkee sitä harjoittavien identiteetin. Apuun tulevat pankkiirit, lakimiehet ja tilintarkastajat, jotka ovat korvausta vastaan valmiita sulkemaan silmänsä laittomuuksilta.

Bernstein selvittää, miten tämä rahan varjomaailma on syntynyt, miten peiteyhtiöt toimivat, miten ylikansalliset yritykset kiertävät veroja ja miten rikollispomot, korruptoituneet poliitikot ja yritykset pesevät rahansa.
Kirja kertoo myös, miten panamalaisen lakifirman Mossack Fonsecan toimet paljastuivat ja mitkä ovat paljastumisen seuraukset Panama-papereista löytyneille yrityksille, pankeille, yksityishenkilöille ja hallituksille.

Bernsteinin kuvaamat salaiset verkostot vaikuttavat meihin kaikkiin. Niihin piilotettu pimeä raha ei koskaan päädy infrastruktuureihin, koulujen rakentamiseen, sairaaloiden tai poliisilaitosten ylläpitoon. Kirja avaa silmät katsomaan kriittisesti myös raha- ja oikeuslaitoksia, joihin olemme tottuneet luottamaan.


Suosittelemme myös: