YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Törkeä petos - Rikostarinoita Suomesta

Tamminen, J. K.
Nimeke: Törkeä petos - Rikostarinoita Suomesta
Tekijät: Tamminen, J. K. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523755918
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.9.2022
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 273
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Muut tietokirjat
Kirjastoluokka: 30.16 Kriminologia. Kriminaalisosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: petos, rikollisuus, järjestäytynyt rikollisuus, talousrikokset, kirjanpitorikokset, huijaus, väärennökset, uusintarikollisuus, rikoksen uusiminen, rikolliset, huijarit, elämäntapa
Avainsanat: Suomi, elämäntapa, huijarit, huijaus, järjestäytynyt rikollisuus, kirjanpitorikokset, petos, rikoksen uusiminen, rikolliset, rikollisuus, talousrikokset, uusintarikollisuus, väärennökset
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

25 suomalaista petosta ja miten ne tehtiin.

Vuosia kestäneen seurantatyön ja tutkivan journalismin tuloksena syntynyt kirja luotaa syvältä petosrikosten ja huijarien maailmaa.

Silmät avaava kirja petosmiehistä ja -naisista, heidän uhreistaan sekä viranomaisten toiminnasta rikollisten jäljittämiseksi. Se kuvaa petosliigan toimintatapoja, tilauksesta tehtyjä petoksia, lottovoittajan kynimistä, verohuijauksia ja monia muita rikollisia tapoja kääriä ja piilottaa omaisuuksia.

J. K. Tamminen on seurannut petosrikoksia 1980-luvulta alkaen ja haastatellut etsintäkuulutettuja rikollisia mm. Thaimaassa, Espanjassa, Turkissa, Venäjällä ja Suomessa. Ääneen pääsevät myös petosten uhrit sekä tapauksia tutkineet viranomaiset.

Entisenä ammattirikollisena Tamminen pääsee poikkeuksellisen lähelle rikollisia, toisaalta lakimiehenä hän on kuin kotonaan pöytäkirjojen ja arkistojen parissa.

Kirja kuvaa petosten maailmaa elämäntapana, jossa menestyksen kääntöpuolella on suuria pettymyksiä ja kurjuutta sekä vastemielistä häikäilemättömyyttä ja julmuutta.

J. K. Tamminen on kirjailija, lakimies ja teologi. Tamminen on julkaissut mm. teokset Pasilan mies, Kilpimies, Megaliiga, Konkursseja ja muita konnuuksia, Rikollinen elämäni, Totuus tapaus Aarniosta, Malmin nainen - Mari Romanon tarina, Perintämies ei soita kahdesti - 1990-luvun lama Suomessa sekä Estonian salaisuudet.


Suosittelemme myös: