YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Synkkä sopimus

Craig, Amanda
Nimeke: Synkkä sopimus
Alkuteos: The Golden Rule
Tekijät: Craig, Amanda (Kirjoittaja)
Saari, Sirpa (Kääntäjä)
Hirvisaari, Jatta (Kannen tekijä)
Tuotetunnus: 9789523757844
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 5.7.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 5.7.2023
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Alkuteos: The Golden Rule
Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva Crime
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2022
Suojapaperi
25,00 €

Kaksi avioliitossaan katkeroitunutta naista tapaa sattumalta junassa. Syntyy sopimus, jonka on tarkoitus ratkaista molempien ongelmat.

Kun Hannah ja Jinni kohtaavat toisensa junassa, he huomaavat pian, että heillä on jotain yhteistä. Molemmilla on kerrottavanaan tarina petollisesta ja julmasta aviomiehestä. Matkan aikana he sopivat tappavansa toistensa miehet.

Naisten suunnitelma vaikuttaa täydelliseltä. Molemmilla olisi murhan ajalle alibi, eikä kukaan osaisi yhdistää naisia toisiinsa.

Jinnin aviomiehen kotoa Hannah löytää Stanin, valtavan, karvaisen, likaisen juopon, jolla on kerrottavanaan aivan toisenlainen tarina. Stan väittää Jinnin olevan aivan erilainen ihminen kuin se tyylikäs ja ystävällinen nainen, joka sai Hannahin suostuteltua karmeaan rikokseen.

Kuka puhuu totta - ja kuka onkaan oikea uhri?

”Amanda Craigin yhdeksännessä kirjassa on kaikki vastustamattoman lukuelämyksen elementit: railakas juoni, ajatuksia herättäviä sosiaalisia kysymyksiä sekä sankaritar, joka selviää kaikesta, mitä kirjailija keksii hänen eteensä heittää.” - The Guardian

Amanda Craig (s. 1959)on useasti palkittu englantilainen kirjailija ja kirjallisuuskriitikko. Hän syntyi Etelä-Afrikassa ja kasvoi Italiassa. Ennen täysipäiväiseksi kirjailijaksi ryhtymistään hän työskenteli journalistina Sunday Times, Observer, Daily Telegraph ja Independent -lehdissä.


Suosittelemme myös: