YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Suomen lasten kummituskirja

Mikkanen, Raili
Nimeke: Suomen lasten kummituskirja
Tekijät: Mikkanen, Raili (Kirjoittaja)
Linnea, Sirkku (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523754447
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.4.2022
Hinta: 19,00 € (17,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 80
Tuoteryhmät: Lapsille
Lastenkirjat
Kirjastoluokka: L85.12 Suomenkieliset sadut
Ikäsuositus: 7
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kummitustarinat, kummitukset, yliluonnolliset olennot, uskomukset, kansanperinne, kansantarinat, historia
E-kirja, 2022
Synkronoitu ääni, EPUB
14,90 €

Joskus on hauska vähän pelätä.

Raili Mikkanen on kerännyt monipuolisen kokoelman helppolukuisia kummitustarinoita nuorten lukijoiden ihokarvojen pörhistämiseksi. Jännittävää lukunautintoa lisää Sirkku Linnean hieno kuvitus.

Kummitusjutut ovat aina kuuluneet myös lasten tarinaperinteeseen. Niitä on kiva kertoilla kavereille, ja mitä kauhistuneemman reaktion kuulijoiltaan saa, sitä parempi.

Kirjaan eri puolilta Suomea kootut tarinat kertovat kummituksista, oudoista kulkijoista, salaperäisistä katoamisista, mystisistä viesteistä ja muista kummista asioista, joille ei tunnu löytyvän selitystä.

VTM Raili Mikkanen on heinolalainen kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut yli 70 teosta.

Raili Mikkanen on saanut lukuisia kirjallisuuspalkintoja, muun muassa Suomalainen kuvakirja -palkinnon 1984, Topelius-palkinnon vuonna 2001 ja Finlandia Junior -palkinnon vuonna 2002. Vuonna 2011 Suomen Tietokirjailijat ry palkitsi Raili Mikkasen Tietopöllö-palkinnolla tunnustukseksi korkeatasoisesta lasten ja nuorten tietokirjatuotannosta. Vuonna 2012 hän sai kolmen vuoden välein jaettavan Anni Swan -palkinnon ja vuonna 2019 Suomen Kirjailijaliitto palkitsi hänet lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinnolla tunnustuksena kirjailijan koko tähänastisesta tuotannosta sekä työstä suomalaisen kirjallisuuden hyväksi.

Sirkku Linnea on korpilahtelainen kuvittaja. Hän on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi Lahden muotoiluinstituutista. Sirkku Linnea on tehnyt kuvituksia mm. lastenkirjoihin, biologian oppimateriaaleihin, Pikku Kakkosen lastenohjelmiin ja Paletin postikortteihin. Suurta kiitosta Linnea on saanut mm. kuvituksistaan Suomalaiset taruolennot ja Tonttu Toljanteri -kirjoissa.


Suosittelemme myös: