YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Sukellus valtamerten salaisuuksiin

Haapkylä, Jessica
Nimeke: Sukellus valtamerten salaisuuksiin
Tekijät: Haapkylä, Jessica (Kirjoittaja)
Linnea, Sirkku (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789524101226
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.2.2024
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Lapsille
Kirjastoluokka: L56.8 Luonto-oppaat
Ikäsuositus: 5
Avainsanat: merieläimistö, sukellus, sisarukset, merenalainen maailma, merikasvit, meret, seikkailu
Kovakantinen kirja, 2024
Lankasidos, Ylivetokannet, Päänauha, Kannet laminoitu
16,90 €

Huikean jännittävä seikkailu merenalaisessa maailmassa!

Kiehtova tarina merten moninaisista ihmeistä. Kirjassa esitellään merten outoja otuksia ja kerrotaan miksi ne ovat sellaisia kuin ovat.

Niko ja Nella pitävät uimisesta ja heitä on aina kiehtonut, mitä kaikkea jännittävää on veden alla. Erällä lomamatkalla he pääsevät sukeltamaan koralliriuttojen henkeäsalpaavan kauniiseen maailmaan. Kun sitten jättiläissimpukan sisältä pöllähtää yllättäen taikapölyä, he huomaavat pystyvänsä puhumaan merieläinten kanssa. Heidän uudet ystävänsä, Kalle-kilpikonna ja Pate-paholaisrausku, esittelevät heille koralliriutan jännittävää elämää.

Lapset kohtaavat upeita koralleja, värikkäitä perhoskaloja, suuria haita ja monia muita mielenkiintoisia otuksia. Syvyyksistä kantautuu ryhävalaan kummitusmainen laulu. Kuusimetrisen paholaisrauskun varjo peittää heidät allensa. Ohi uivan merikäärmeen raidat varoittavat heitä sen myrkyllisyydestä. Kuka olisi arvannut, miten ihmeellinen maailma valtameren pinnan alla piileekään.

Jessica Haapkylä on meribiologian tohtori, tietokirjailija ja vapaa toimittaja. Meribiologina hän on tutkinut mm. koralleja trooppisissa merissä. Häneltä ovat aiemmin ilmestyneet mm. tietokirjat Merten koralliparatiisit sekä Valtameret ja ilmastonmuutos.

Sirkku Linnea on Korpilahdelta kotoisin oleva kuvittaja. Hän on tehnyt kuvituksia useisiin lastenkirjoihin, mm. Tonttu Toljanteri -kirjoihin. Sirkku Linnea on myös koonnut ja kuvittanut Olipa kerran… Rakastetuimmat satuklassikot -kirjan.


Suosittelemme myös: