YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Sinulla on vain yksi elämä — Anna kiireelle kenkää

Hämäläinen, Pekka
Nimeke: Sinulla on vain yksi elämä — Anna kiireelle kenkää
Tekijät: Hämäläinen, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523123274
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.1.2016
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 13414182
Kustantaja: Minerva
Painos: 2. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 220
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Psykologia
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämänhallinta, ajankäyttö, kiire, lepo, henkinen hyvinvointi, elämäntaito
Avainsanat: ajanhallinta, ajankäyttö, downshiftaus, elämänhallinta, elämäntaito, henkinen hyvinvointi, kiire, kiireettömyys, lepo, työelämä
Kiire on korvien välissä.

Havainnollisessa ja innostavassa oppaassa kiireelle annetaan kenkää rakentamalla pala palalta elämää, jossa välitetään ja ollaan aidosti läsnä.

Oletko kuljettaja vai matkustaja omassa autossasi? Uskotko enemmän mahdollisuuksiin kuin uhkiin? Katseletko elämääsi lintu- vai sammakkoperspektiivistä? Osaatko kuunnella itseäsi ja tunnistatko oman sisäisen puheesi viestit?

Pekka Hämäläinen ravistelee lukijan hereille osoittamalla, että kiire ei ole vain jokin muusta elämästä irrallinen pintailmiö. Usein kyse on kokonaisesta elämänasenteesta, sosiaalisista suhteista ja keskinäisen kanssakäymisen laadusta niin kotona kuin työpaikallakin.

Yksi kirjan tarjoamista työvälineistä on aikavarkaiden tunnistaminen. Tämän taidon oppiessaan saattaa huomata, että pahin aikavaras löytyy oman pään sisältä.

Omalla sisäisellä puheella ja mielikuvilla on mahtava voima - ne suorastaan luovat sen todellisuuden, jossa elämme. Niinpä jokainen voi myös muuttua ja ottaa oman elämänsä ohjat itselleen.

Pekka Hämäläinen on lohjalainen työyhteisöjen vuorovaikutuskouluttaja, perheterapeutti ja kirjailija, jonka kirjoja on myyty kymmeniä tuhansia kappaleita.


Suosittelemme myös: