YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Rantojen laulavat linnut

Cajander, Riku; Sjöholm, Juha; Linjama, Tero
Nimeke: Rantojen laulavat linnut
Tekijät: Cajander, Riku (Kirjoittaja)
Sjöholm, Juha (Kirjoittaja)
Linjama, Tero (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523129788
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,00 € (13,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 231
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Luonto ja eläimet
Kirjastoluokka: 58.12 Linnut
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: linnut, vesilinnut, merilinnut, lajit, tunnistaminen, seuranta, tarkkailu, havainnointi, elintavat, eläinten äänet, linnusto, vesistöt, lintuharrastus
Avainsanat: elintavat, eläinten äänet, havainnointi, lajit, linnusto, linnut, lintuharrastus, merilinnut, seuranta, tarkkailu, tunnistaminen, vesilinnut, vesistöt
Tunnista rantojemme laulajat

Meren ja järvien rannoilla elävien vesilintujen lauluäänet nyt koottuna yhteen kirjaan.

Kirjan QR-koodeilla lintujen ääniä voi kuunnella missä tahansa, missä on nettiyhteys ja sopiva laite: kotisohvalla tai aidossa luonnonympäristössä älypuhelimella. QR-koodin lukusovellus on ilmainen ja helppo ladata omaan puhelimeen.

Suomessa elävistä lintulajeista noin puolet elää erilaisten vesistöjen äärellä. Itämeren ja sisävesien rannoilla voi nähdä ja kuulla paikkalintuja ja muuttoaikoina mm. kahlaajia, sorsalintuja, hanhia, lokkeja, ruokkilintuja, haikaroita. Rantojen pensastoissa viihtyvät myös monet parhaat laulajamme, kuten satakielet, luhta- ja viitakerttuset.

Kirjassa on esitelty noin 90 keskeistä lajia. Jokainen laji on esitelty omalla aukeamallaan, jossa kuvataan lintujen elinympäristöä sekä pesintä- ja muuttokäyttäytymistä.

FM Riku Cajander on biologi ja ympäristökysymyksiin erikoistunut toimittaja. Hän on luontoharrastaja ja -kuvaaja ja toimii aktiivisesti ympäristöliikkeessä. Hän on julkaissut useita luontokirjoja.

Juha Sjöholm on Yyterissä asuva luontokuvaaja.

Tero Linjama on jyväskyläläinen ornitologi ja luontoäänittäjä.


Suosittelemme myös: