YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Prättäkitti ja muita hurjia noitia

Mikkanen, Raili
Nimeke: Prättäkitti ja muita hurjia noitia
Tekijät: Mikkanen, Raili (Kirjoittaja)
Linnea, Sirkku (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523758162
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.9.2023
Hinta: 14,00 € (12,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 89
Tuoteryhmät: Lapsille
Lasten tietokirjat
Kirjastoluokka: L81.2 Kansansadut. Kansantarinat
Ikäsuositus: 7
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: noidat, noituus, yliluonnolliset olennot, uskomukset, kansantarinat, kansanperinne, historia
Avainsanat: Suomi, historia, kansanperinne, kansantarinat, noidat, noituus, uskomukset, yliluonnolliset olennot
E-kirja, 2023
EPUB
9,90 €

Jännittäviä tositarinoita suomalaisista noidista

Olivatko noidat yleensä vanhoja naisia luutineen ja kissoineen? Siihen ja moneen muuhunkin noita-asiaan löydät yllättäviäkin vastauksia tästä kirjasta.

Prättäkitti ja Valpuri Kyni olivat kaikkien tuntemia tai ainakin tietämiä noitia, joiden puoleen saatettiin kääntyä avun tarpeessa, mutta joita oli myös täysi syy pelätä. Kirja kertoo kahdeksan tositarinaa noitina pidetyistä ihmisistä.

Kunkin jännittävän tarinan lopussa selvitetään noitien taustoja ja sitä, mistä syytökset noituudesta kumpusivat ja mitä siitä seurasi. Jännittäviä tarinoita elävöittää Sirkku Linnean hieno kuvitus.

Hurjia lukuhetkiä!

Raili Mikkanen on Hyvinkäällä asuva kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut yli 60 teosta. Aino Kallaksesta kertovasta kirjastaan hän sai Finlandia Junior -palkinnon 2002. Hän on saanut myös Suomen Tietokirjailijat ry:n Tietopöllö-palkinnon ja arvostetun Anni Swan -palkinnon sekä Suomen Kirjailijaliiton Tirlittan-palkinnon.

Sirkku Linnea on korpilahtelainen kuvittaja. Hän on tehnyt kuvituksia useisiin lastenkirjoihin, mm. Tonttu Toljanteri -kirjoihin. Sirkku Linnea on myös koonnut ja kuvittanut Olipa kerran... Rakastetuimmat satuklassikot -kirjan.

Raili Mikkanen ja Sirkku Linnea ovat aiemmin tehneet yhdessä teokset Suomen lasten majakkakirja sekä Suomen lasten saariseikkailu.


Suosittelemme myös: