YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Polkupyörällä Ukrainan halki Istanbuliin

Rämö, Matti
Nimeke: Polkupyörällä Ukrainan halki Istanbuliin
Tekijät: Rämö, Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523121553
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.2.2015
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Urheilu
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 40.8 Matkakuvaukset
Pyöräillen läpi Itä-Euroopan

Matti Rämön seitsemäs matkakirja kuljettaa Baltian metsiin, Valko-Venäjän halki Ukrainaan, Mustanmeren poikki Georgiaan ja viimein vuoriston kautta Istanbuliin.

Matti Rämö kertoo kirjassaan kuuden viikon ja 3 500 kilometrin pituisesta polkupyöräseikkailustaan, joka vie Helsingistä Ukrainan ja Georgian kautta Istanbuliin. Ensin Rämö polkee sorateitä Baltian reheviin metsiin ja Valko-Venäjän halki Ukrainaan, josta reitti poikkeaa Transnistriaan, Neuvostoliiton jakojäännökseen. Odessasta Rämö ottaa lautan Mustanmeren poikki Georgiaan, ja taival jatkuu Itä-Turkissa rannikkoa seuraillen ja sitten vuoriston kautta Istanbuliin.

Minskissä Rämö vierailee kielletyssä koulussa, Kiovassa humalikko uhkaa sytyttää matkamiehen parran. Moldovassa varoitellaan Transnistrian bandiiteista, mutta varas iskee vasta Odessassa, kun pyörä katoaa lauttatoimiston porttikongista. Rämö kokoaa itsensä ja ostaa uuden menopelin. Istanbulissa Rämö tapaa tyttärensä ja saa oman annoksensa mellakkapoliisin kyynelkaasuhyökkäyksestä.

Matti Rämö on helsinkiläinen Yle Teksti-TV:n toimittaja. Rämö harrastaa pitkiä polkupyöräreissuja eri puolilla maailmaa ja hänen matkoistaan on ilmestynyt jo kymmenen kirjaa.


Suosittelemme myös: