YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Petät vain kerran

Coben, Harlan
Nimeke: Petät vain kerran
Alkuteos: Fool Me Once
Tekijät: Coben, Harlan (Kirjoittaja)
Mölsä, Salla-Maria (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523124769
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.3.2017
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Fool Me Once
Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva Crime
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Jännitys
E-kirjat
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Yhdysvallat, aviomiehet, kaupungit, koti, murha, paranoia, perhesalaisuudet, petollisuus, sota, sotilaat, traumat, turvajärjestelmät, yksityisetsivät
Pehmeäkantinen kirja, 2018
A-formaatin pokkari
9,90 €

Vakavista sotatraumoista kärsivä erikoisjoukkojen pilotti Maya Burkett jää yksin kaksivuotiaan Lily-tyttärensä kanssa, kun hänen aviomiehensä Joe murhataan raa'asti hänen silmiensä edessä. Painajaisten riivaama Maya ei enää tunne voivansa luottaa kehenkään. Etenkään, kun kyse on Lilyn turvallisuudesta. Kotiin kätketty valvontakamera tuntuu hyvältä ratkaisulta.

Eräänä päivänä valvontakameran tallennetta katsoessaan Maya näkee jotain mahdotonta: tyttären seurassa ei olekaan lastenhoitaja vaan Lilyn isä Joe. Voiko Maya luottaa enää edes omiin silmiinsä? Näkikö hän todella miehensä kuolevan? Löytääkseen vastauksen Mayan on ensin selvitettävä syvälle haudatut perhesalaisuudet ja tehtävä rauha oman menneisyytensä demonien kanssa. Vasta sitten hän voi kohdata totuuden aviomiehestään - ja itsestään.

Petät vain kerran on trilleri, joka yllättää lukijan kerta toisensa jälkeen. Aina kun arvoitus näyttää olevan ratkeamaisillaan, uusi juonenkäänne heittää kuvion uusiksi. Coben pitää lukijan tiukasti otteessaan viimeiselle sivulle saakka. Romaanista on tekeillä elokuva, jonka Julia Roberts tuottaa ja jonka pääosaa hän itse näyttelee

Monin kerroin palkitun rikoskirjailija Harlan Cobenin kirjoja on kutsuttu nerokkaiksi, ylivoimaisen hyviksi, vangitseviksi ja vertahyytävän jännittäviksi. Hänen trillerinsä ovat kansainvälisiä myyntimenestyksiä, joita on käännetty 41 eri kielelle. Hän voitti jo esikoisteoksellaan arvostetun Edgar Allan Poe -palkinnon ja on sen jälkeen voittanut useita muita kirjallisuuspalkintoja. Coben on vauhdikkaiden ja yllättävästi etenevien juonten mestari, joka pitää lukijan tiukasti pihdeissään. Coben mainitsee lempikirjailijakseen Philip Rothin, mielielokuvakseen Yksi lensi yli käenpesän sekä tv-suosikikseen Sopranosin. Kirjailija asuu New Jerseyssä vaimonsa ja neljän lapsensa kanssa.


Suosittelemme myös: