YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Perhesalaisuudet — vaikenemisesta vapauteen

Suontausta-Kyläinpää, Sirkku
Nimeke: Perhesalaisuudet — vaikenemisesta vapauteen
Tekijät: Suontausta-Kyläinpää, Sirkku (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524924917
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 3.1.2011
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 13414068
Kustantaja: Minerva
Painos: 2. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 236
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Parisuhde ja perhe
Psykologia
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: perheet, salaisuudet, ihmissuhteet, traumat, perheenjäsenet, suvut, sukupolvet, vaikeneminen, häpeä
Perheen ja suvun salaisuudet koskettavat lähes kaikkia. Vaiettuina ja käsittelemättöminä niistä voi muodostua kaikenkattava taakka, jonka vaikutukset ulottuvat menneiltä sukupolvilta tähän päivään ja myös tulevaisuuteen. Salaisuudet voivat olla hyviä ja suojaavia mutta valtaosa myös tuhoavia ja vaurioittavia, kuten alkoholismi, adoptio, insesti, väkivalta ja uskottomuus. Lähes 40 ihmistä kertoo tässä kirjassa oman tarinansa siitä, millaista on elää erilaisten salaisuuksien varjossa.

Kirjassa nostetaan esille vaikeita kysymyksiä: Onko parempi jatkaa salaamista vai kertoa? Kenelle salaisuus tulisi kertoa, milloin ja miten? Tulisiko lasten tietää? Miten salaaminen vaikuttaa parisuhteeseen ja läheisiin? Tekijä kuvaa käytännönläheisesti, miten salailuvyyhtiä on hyvä lähteä purkamaan.

Jokaisen ihmisen elämä on tarkoitettu näkyväksi. Perhesalaisuudet sulkevat ihmiset yksinäisyyden ja vaikenemisen kipeään ja sotkuiseen verkkoon. Tämä kirja haluaa tuoda näkyväksi tätä vaiettua aihetta ja avata salaisuuksien solmuja.


Suosittelemme myös: