YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Paul Simon — Elämäkerta

Carlin, Peter Ames
Nimeke: Paul Simon — Elämäkerta
Alkuteos: Homeward Bound - The Life of Paul Simon
Tekijät: Carlin, Peter Ames (Kirjoittaja)
Saarainen, Jere (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523127197
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Alkuteos: Homeward Bound - The Life of Paul Simon
Kustantaja: Minerva
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 512
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäkerrat ja muistelmat
Musiikki
ALE kirjat
Kirjastoluokka: 78.993 Populaarimusiikin edustajat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: laulaja-lauluntekijät, muusikot, duot (yhtyeet), popmusiikki, rock, folkmusiikki, historia
E-kirja, 2018
EPUB
14,90 €

Ensimmäinen kattava elämäkerta legendaarisesta laulajasta ja lauluntekijästä, jonka musiikki on ollut ilmiö jo kuusikymmentä vuotta.

1960-luvulla folkrockduo Simon & Garfunkel nousi kertaheitolla popmusiikin ykköskaartiin The Sound of Silence -kappaleellaan. Paul Simon kirjoitti suurimman osan duon kappaleista, joista on sittemmin tullut popmusiikin ikivihreitä klassikoita.

Duon hajottua 1970-luvun alussa Paul Simon aloitti menestyksekkään soolouran luoden pitkän sarjan hittejä, jotka niin ikään soivat edelleen ympäri maailman. Unkarinjuutalaisen siirtolaisperheen poika New Yorkista on tehnyt musiikkihistoriaa, johon harva yltää.

Mutta tarinaan mahtuu paljon muutakin kuin musiikkia ja menestystä. Vaiherikas elämä pitää sisällään myös masennusta ja huumeita, avioliittoja ja eroja, huippuhetkiä ja aallonpohjia. Sekä suuren määrän värikkäitä ystäviä, kollegoita ja kanssakulkijoita.


Suosittelemme myös: