YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Paskat geenit? — Uutta tietoa ylipainon syistä ja sen hoidosta

Huvinen, Emilia
Nimeke: Paskat geenit? — Uutta tietoa ylipainon syistä ja sen hoidosta
Tekijät: Huvinen, Emilia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524101455
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 29.4.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Terveys ja kauneus
Muut tietokirjat
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
Avainsanat: painonhallinta, ylipaino, lihavuus, syyt, geenit, syöminen, ruokatottumukset, ravitsemuskäyttäytyminen, elintavat, hoitomenetelmät
Äänikirja, 2024
MP3
15,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Ylivetokannet, Päänauha, Kannet laminoitu
25,90 €

Enemmän armollisuutta ja ymmärrystä, vähemmän tahdonvoimaa ja häpeää.

Ylipaino liitetään edelleen itsekurin puutteeseen ja huonoihin elintapoihin. Lihomisen taustalla on kuitenkin lukuisia biologisia tekijöitä. Tämä kirja auttaa ymmärtämään oman kehon mekanismeja ja löytämään parhaat keinot pitää kilot kurissa.

LTT Emilia Huvinen yhdistää kirjassaan uusimman tutkimustiedon ja asiakastyön kokemukset – ja tulokset puhuvat puolestaan.

Yleisesti tiedetään, että dieetit eivät toimi. Pudotetut kilot tulevat usein takaisin korkojen kanssa. Huvisen teos ei ole dieettikirja, vaan tieteeseen pohjautuva opas lihavuuden taustoihin.

Lihomiseen vaikuttavat monet erilaiset tekijät, kuten geeniperimä, suolistomikrobit tai aivojen reseptorit. Kun tuntee omaan kehoon ja painoon liittyvät biologiset ja psyykkiset taustatekijät, voi löytää juuri itselleen sopivimman tavan hallita painoaan ja vapautua itsekurin puutteeseen tai omaan kykenemättömyyteen liittyvistä leimoista sekä syyllisyyden ja häpeän tunteista.

Kirjassa kerrotaan myös, miten selvitä painonhallinnan kannalta haastavista elämänvaiheista, kuten keski-iästä ja vaihdevuosista sekä paneudutaan mm. lihavuuslääkkeiden ja -leikkausten mahdollisuuksiin ja vaikutuksiin.

Emilia Huvinen on lääketieteen tohtori ja naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Vuodesta 2008 lähtien hän on tutkinut lihavuutta, diabetesta ja elintapoja. Hän hoitaa lihavuutta ja siihen liittyviä haasteita viikoittain. Lääkärintyön sekä tutkimuksen lisäksi Emilia toimii aktiivisesti niin Suomessa kuin kansainvälisestikin lihavuustutkimuksen ja sen hoidon saralla. Hän on Suomen lihavuustutkijat ry:n hallituksen jäsen.


Suosittelemme myös: