YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Osuma

Coben, Harlan
Nimeke: Osuma
Alkuteos: The Match
Tekijät: Coben, Harlan (Kirjoittaja)
Rusi, Saana (Kääntäjä)
Pitkänen, Jukka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523756878
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 14.2.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Alkuteos: The Match
Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva Crime
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 10t 59m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
ALE äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: murha, etsintä, identiteetti, paljastukset, trollaus, perheenjäsenet, sarjamurhaajat, murha, etsintä, identiteetti, paljastukset, trollaus, perheenjäsenet, sarjamurhaajat
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Päänauha, Painettu suojapaperi
27,00 €

Nykytekniikka voi paljastaa asioita, joiden olisi ollut parempi pysyä piilossa.

Jännityksen mestarin uusi kiivastempoinen toimintatrilleri sukeltaa nettitrollien toimintaan – ja sen tappaviin seurauksiin.

Wilde on erakoituneena elävä mies, joka ei tiedä mitään perheestään tai omasta identiteetistään. Hän tietää vain sen, että hänet löydettiin pienenä poikana metsästä, missä hän oli elänyt yksikseen kuin villieläin.

Kun Wilde löytää online-tietokannasta miehen, jonka DNA täsmää hänen omaansa, on hän lähempänä arvoituksen ratkeamista kuin koskaan. Mutta isän tapaaminen herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia.

Wilde jatkaa perheenjäsenten jäljittämistä DNA-nettisivustoilla ja törmää salaiseen ryhmään, joka on ottanut tehtäväkseen paljastaa anonyymejä nettitrolleja. Sitten ryhmän jäseniä alkaa kuolla yksi kerrallaan. Joku on ottanut salaseuran tähtäimeensä ja hänen seuraava uhrinsa saattaa olla Wilde itse.

”Harlan Coben ei petä koskaan.” – Lee Child

” Aina kun luulet, ettei Harlan Coben voi enää kehiä kokoon koukuttavampaa juonta, häneltä ilmestyy uusi romaani, joka onnistuu ylittämään edellisen.” – San Francisco Chronicle

Amerikkalainen Harlan Coben on yksi maailman menestyneimmistä trillerikirjailijoista. Hänen kirjojaan on käännetty 43 kielelle, ja niitä on myyty yli 75 miljoonaa kappaletta.


Suosittelemme myös: