YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Operaatio Polar — Salaisen sodan salaiset partiot

Kaarnakari, Ville
Nimeke: Operaatio Polar — Salaisen sodan salaiset partiot
Tekijät: Kaarnakari, Ville (Kirjoittaja)
Pitkänen, Jukka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523751064
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.4.2020
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 11t 23m 0s
Sivumäärä: 433
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
ALE äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 1940-luku, 1948, Neuvostoliitto, Polar, Suomi, miehitys, oikeistoliikkeet, operaatiot, poliittinen toiminta, puolustusvoimat, salaiset tehtävät, sodanjälkeinen aika, sotilaat, tiedustelu, uhkakuvat, värväys, yhteiskuntakuvaus
E-kirja, 2016
EPUB
14,90 €

Eletään vuotta 1948. Sodan päättymisestä on jo muutama vuosi. Puolustusvoimat toimii niukkuudessa. Sodassa tehokkuutensa näyttänyt tiedustelu on ajettu alas, parhaimmat osaajat ovat poistuneet maailmalle ja tekniset toimintamahdollisuudet on leikattu lähes olemattomiin. Kuitenkin itsenäinen valtio tarvitsee tietoa päätöstensä pohjaksi.

Tiedusteluosaston harvalukuinen miehistö käynnistää salaisen ohjelman. Entisiä kaukopartiomiehiä värvätään salaa amerikkalaisten palkkalistoille suorittamaan tiedustelua itärajan takana. Suomalaiset käyttävät suurvaltojen kasvavaa keskinäistä epäluuloa hyväkseen ja antavat amerikkalaisten tehdä likaisen työn. Jos käry käy, syy lankeaa heidän niskaansa.

Salainen partiotoiminta käynnistyy kesällä 1948 Yhdysvaltojen lähettäessä kaukopartiomiehiä tiedusteluretkille Neuvostoliittoon. Samalla paljastuu yksi kylmän sodan kynnyksellä elävän maailman suurista salaisuuksista.

Ville Kaarnakari on toiminut strategiasuunnittelijana viestinnän maailmassa. Sotilasarvoltaan hän on reservin majuri. Kirjailija on palvellut myös rauhanturvaajana Lähi-Idässä. Kaarnakarin luoma omaperäinen faktan ja fiktion tehokkaasti sekoittava "operaatio-sarja" paljastaa salattuja tarinoita sotiemme merkittävimmistä tapahtumista. Kaarnakari on julkaissut 14 teosta.


Suosittelemme myös: