YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Mustat purjeet

Edgren Aldén, Rebecka
Nimeke: Mustat purjeet
Alkuteos: Svarta segel
Tekijät: Edgren Aldén, Rebecka (Kirjoittaja)
Louhivuori, Jänis (Kääntäjä)
Hirvisaari, Jatta (Kannen tekijä)
Pyhältö, Ella (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523757615
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 6.7.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Alkuteos: Svarta segel
Kustantaja: Minerva
Sarja: Meripelastajat 1 Minerva Crime
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 11t 46m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Suojapaperi
28,00 €

Purjehdusreissu parhaaseen Hitchcock-tyyliin.

Tiivis ryhmä vapaaehtoisia meripelastajia tekee työtään Tukholman idyllisessä saaristossa. Tyhjänä ajelehtivan purjeveneen tapaus vie pelastajat keskelle synkkää perhedraamaa. Tiheätunnelmainen psykologinen trilleri aloittaa uuden Meripelastajat-sarjan.

Painostavan kuumana heinäkuun päivänä meripelastajat Annika ja Nadia huomaavat saaristomerellä ilman ohjausta lilluvan purjeveneen. Kaikki ei selvästikään ole kunnossa, joten he päättävät tutkia tilanteen. Purjeveneessä ei ole ketään.

Muutamaa päivää aiemmin Joanna on lähtenyt veneilemään yhdessä Zack-veljensä kanssa. He eivät ole tavanneet toisiaan vuosiin, ja isän vanha purjevene tuntuu hyvältä paikalta jälleennäkemiseen.

Joannaa painaa murhe äitinsä ja lapsensa menetyksestä joitain vuosia aiemmin. Merellä hän toivoo saavuttavansa saman mielenrauhan ja vapauden tunteen, kuin perheen yhteisillä veneretkillä joskus ennen. Leppoisasti alkanut matka saa kuitenkin kauhistuttavan käänteen. Vaikka meri on peilityyni ja saaristo kauneimmillaan, pahuus väijyy aivan pinnan alla.

”Tiukka trilleri, jota ei halua laskea käsistään.” - Göteborgsposten

”Pikku hiljaa Rebecka E. Aldén rakentaa tunnelmaa ja ihmissuhteita, jotka vähitellen muuttuvat yhä karmivammiksi. ”– Dagens Nyheter

Rebekka Edgren Aldén on ruotsalainen kirjailija, joka on aiemmin julkaissut kolme psykologista trilleriä. Aldénilla on kesämökki Turun saaristossa ja hän on innokas purjehtija. Meripelastajat-sarja on saanut innoituksensa yli 30 vuotta kestäneestä veneilyharrastuksesta.


Suosittelemme myös: