YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Mitä minä teen tämän teinin kanssa

Viljamaa, Janne
Nimeke: Mitä minä teen tämän teinin kanssa
Tekijät: Viljamaa, Janne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523124981
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 220
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Muut tietokirjat
Parisuhde ja perhe
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vanhemmuus, nuoret, teini-ikäiset, murrosikä, tunne-elämä, itsetunto, persoonallisuuden kehitys, riskit, kehityspsykologia, vanhempi-lapsisuhde, kasvatus
Avainsanat: itsetunto, kasvatus, kehityspsykologia, murrosikä, nuoret, persoonallisuuden kehitys, riskit, teini-ikäiset, tunne-elämä, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, virtuaalimaailma
E-kirja, 2017
EPUB
14,90 €

Teini-ikä on haastavaa aikaa niin vanhemmille kuin nuorelle itselleenkin. Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa antaa kirjassaan selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita siitä, miten ohjata nuori turvallisesti tämän kasvuvaiheen läpi hänen persoonallisuuttaan ja itsetuntoaan tukien.

Miten johdattaa teiniään nykymaailmassa, jossa virtuaalimaailmaan voi kadota ilman, että vanhempi edes huomaa? Klassisesti teinin huoneen ovi on kiinni.

Viljamaa ohjeistaa kasvattajia viisaaseen suhtautumiseen muun muassa teinin alkoholinkäyttöön, tupakointiin, tietokoneen ja puhelimen käyttöön. Syrjäytymisen estäminen ja eriarvoisuuden poistaminen kulkevat punaisena lankana läpi kirjan.

Janne Viljamaa on helsinkiläinen sosiaalipsykologi, joka toimii ammattiopiston psykologian lehtorina. Hän on kirjoittanut 10 kirjaa kasvatuksesta, addiktioista, aggressiosta ja narsismista. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Mitä minä teen tämän lapsen kanssa - haastavan lapsen kasvatus, Kuka täällä oikein määrää - Lapsiperheen kasvatuskirja sekä Narsistin lapsena - Pitkä tie itsenäisyyteen.


Suosittelemme myös: