Mitä minä teen tämän lapsen kanssa? — haastavan lapsen kasvatus

Viljamaa, Janne
Nimeke: Mitä minä teen tämän lapsen kanssa? — haastavan lapsen kasvatus
Tekijät: Viljamaa, Janne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524928267
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 4. painos, 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 182
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäntaito
Parisuhde ja perhe
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kasvatus, lapset (ikäryhmät), lapsen kehitys, temperamentti, persoonallisuus, luonteenpiirteet, käyttäytymishäiriöt, kehityshäiriöt, ADHD, MBD-oireyhtymä, autismi, Aspergerin oireyhtymä, erityiskasvatus, kotikasvatus, kasvatusoppaat
E-kirja, 2009
EPUB
9,90 €

Onko lapsesi kuin norsu posliinikaupassa? Tunnetko olevasi toivottoman tehtävän edessä, kun posliini hajoaa taas kerran sirpaleiksi lattiaan? Haastavan lapsen kasvattaminen on usein juuri sirpaleiden kokoamista. Se ei kuitenkaan vielä riitä: paloista pitäisi saada jotain kootuksikin.

Haastavuus ei ole lapsessa huono piirre - päinvastoin. Jokaisella on oma temperamentti, joka näkyy kaikilla elämänalueilla. Samoin jokaisella on omanlaisensa intensiteetti, jolla tarttua toimeen. Jopa tapa, jolla haukkaamme omenaa, kertoo näistä ominaisuuksistamme.

Haastava lapsi tuottaa vanhemmilleen ja opettajilleen usein harmaita hiuksia: kuinka toimia rajun rymytytön tai toisaalta ujon runopojan kanssa ja tukea heidän kasvuaan tasapainoisiksi aikuisiksi?

Kirja käsittelee runsain esimerkein ujoutta, estottomuutta, ADHD:ta ja autismin kirjoon kuuluvaa aspergeria. Se antaa toivoa haastavan lapsen vanhemmilleja muille kasvattajille sekä auttaa heitä lisäämään itsetuntemustaan kasvatuksen haastavalla tiellä.


Suosittelemme myös: