YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Meritunturit

Syväranta, Juha 
Nimeke: Meritunturit
Tekijät: Syväranta, Juha  (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523750869
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Muut tietokirjat
Luonto ja eläimet
ALE kirjat
Kirjastoluokka: 43 POHJOISMAAT
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: luonto, arktinen alue, tunturit, rannikkoalueet, maisemavalokuvaus, luonnonvalokuvaus, vedenalainen luonto, eläimistö, rannikot, meret
Pohjolan laella tunturit kohtaavat hyisen Jäämeren. Upeasti kuvitettu teos esittelee nämä Pohjois-Norjan meritunturit ja niiden ainutlaatuisen luonnon niin maan päältä kuin pinnan alta.

Kuvat kuljettavat lukijan tuuliselta huipulta meren syvyyksiin.
Sama kallio, joka on maan pinnalla niukka ja harmaa, muuttuu veden alla eläväksi ja värikkääksi. Myös maissa pesivät merilinnut ammentavat ravintonsa merestä.

Pohjois-Norjan karuimmilla ulkorannoilla jo 25 vuotta kuvannut ja sukeltanut Juha Syväranta esittelee luontokuvateoksessaan lumoavan palan pohjoista luontoa, jota vain harva on päässyt näkemään.

Tunturit antavat suomalaiselle tuttua kosketuspintaa, mutta arktisessa meriympäristössä on myös eksotiikkaa. Pohjolan matkailu on ilmastokeskustelun myötä nyt selvässä nosteessa.

Kirjan näyttävä kuvitus sisältää niin henkeäsalpaavan kauniita sukelluskuvia kuin näyttäviä maisemia ja eläimiä.Suosittelemme myös: