YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Menestys — Mitä ManU ja elämä ovat minulle opettaneet

Ferguson, Alex; Moritz, Michael
Nimeke: Menestys — Mitä ManU ja elämä ovat minulle opettaneet
Alkuteos: Leading. Learning from Life and My Years at Manchester United
Tekijät: Ferguson, Alex (Kirjoittaja)
Moritz, Michael (Kirjoittaja)
Ukskoski, Petri (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523123946
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.10.2016
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Leading. Learning from Life and My Years at Manchester United
Kustantaja: Minerva
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Elämänkerrat ja muistelmat
Kirjastoluokka: 79.31 Jalkapallo
Avainsanat: Iso-Britannia, Manchester, ammattiurheilu, historia, huippu-urheilu, jalkapallo, johtaminen, joukkueet (urheilu), urheilu- ja liikuntaseurat, valmennus, valmentajat
Upean uran jalkapallomanagerina tehnyt Sir Alex kertoo inspiroivassa ja suorapuheisessa kirjassaan, mistä aineksista menestys rakennetaan.
Ferguson on analysoinut johtajavuosiensa tärkeitä päätöksiä yhdessä ystävänsä ja yhteistyökumppaninsa Sir Michael Moritzin kanssa ja jakaa oppeja, joita jokainen voi käyttää menestyäkseen elämässään ja työssään.

Kirja ei ole perinteinen johtamisopas, vaan värikkäästä jalkapallon maailmasta ammentava persoonallinen puheenvuoro, jonka esimerkkitapaukset eivät nouse akateemisesta tutkimustiedosta vaan elämänmakuisesta käytännön kokemuksesta huippujalkapallon eri pelikentillä.

Brittijalkapalloilun suurin valmentajapersoona, Sir Alex Ferguson, siirtyi eläkkeelle vuonna 2013 johdettuaan Manchester Unitedia 27 vuotta. Ferguson voitti enemmän mestaruuksia kuin yksikään valmentaja Englannin jalkapallohistoriassa ja teki Manchester Unitedista myös taloudellisen menestystarinan.

Sir Michael Moritz on walesilaissyntyinen pääomasijoittaja. Hän on aiemmin julkaissut teokset Apple Inc.: The Little Kingdom sekä Going for Broke: Lee Iacocca's Battle to Save Chrysler.


Suosittelemme myös: