YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Melanie C — Kaikki mitä olen - Minun tarinani

C., Melanie
Nimeke: Melanie C — Kaikki mitä olen - Minun tarinani
Alkuteos: Who I Am. My Story
Tekijät: C., Melanie (Kirjoittaja)
Saarainen, Jere (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523757967
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.5.2023
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Who I Am. My Story
Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Elämänkerrat ja muistelmat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: Melanie C, Melanie Chisholm, laulajat, yhtyeet, lauluyhtyeet, popmusiikki, henkilöhistoria, Iso-Britannia
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Päänauha, Painettu suojapaperi, Kannet laminoitu
28,00 €

Omaelämäkerta täynnä Girl Poweria.

Melanie C kertoo huiman elämäntarinansa ja kuvaa elävästi, millaista elämä Spice Girls -yhtyeessä todella oli. Inspiroiva, voimauttava ja viihdyttävä lukukokemus.

Melanie C kertoo muistelmissaan paitsi menestyksestä ja yhtyeen huippuhetkistä, myös kuuluisuuden pimeästä kääntöpuolesta. Hän puhuu myös kiusaamisesta, kehonkuvasta, mielenterveydestä ja tavasta, jolla media kohtelee nuoria naisia.

Spice Girls oli maailmanlaajuinen ilmiö, kaikkien aikojen menestynein brittiyhtye sitten Beatlesin. Spice Girls -vuosien jälkeen Melanie C ryhtyi sooloartistiksi, ja hänen levyjään on myyty 23 miljoonaa kappaletta. Hän on myös saanut jotakuinkin kaikki popmusiikkialan tärkeimmät palkinnot. Huikean uran hintana on ollut paljon ahdistavia kokemuksia, häpeää ja vähättelyä.

Melanie C on ollut tärkeä roolimalli nuorille naisille. Hän on myös LGBTQ-yhteisön näkyvä puolestapuhuja ja kymmenien hyväntekeväisyysjärjestöjen tukija.

”Minua on kutsuttu monella nimellä: Sporty Spice, Mel C, Melanie C tai ihan vain Melanie Chisholm. Tämän kirjan sivuilta voit lukea kuka minä todella olen, ja kuinka olen lopulta tullut sinuiksi itseni kanssa kaikkien näiden vuosien jälkeen.”

Melanie C, oikealta nimeltään Melanie Jayne Chisholm (s 1974) on englantilainen laulaja ja lauluntekijä. Parhaiten hänet tunnetaan yhtenä Spice Girls -yhtyeen jäsenenä. Hän on ainoa naisartisti Britannian musiikkihistoriassa, joka on noussut myyntilistojen kärkeen niin kvintetin, kvartetin, trion ja duon jäsenenä kuin sooloartistinakin.


Suosittelemme myös: