YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

LEGO — Kuinka tanskalaissuku valloitti maailman

Andersen, Jens
Nimeke: LEGO — Kuinka tanskalaissuku valloitti maailman
Alkuteos: Et liv med Lego
Tekijät: Andersen, Jens (Kirjoittaja)
Luoma, Katarina (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523755680
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.10.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Et liv med Lego
Kustantaja: Minerva
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Elämänkerrat ja muistelmat
Muut tietokirjat
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 99.31 Sukukirjat. Sukutaulut
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2022
Suojapaperi
28,00 €

Maailman rakastetuimman lelubrändin ja sen omistajasuvun tarina.

”Tarina muovipalikoista, jotka ovat pitäneet pystyssä koko sukua ja kokonaista kaupunkia jo vuosisadan ja kauas tulevaisuuteen, on tyrmistyttävän jännittävä.” - Weekendavisen

Kun Ole Kirk Christiansen vuonna 1915 perusti puusepänverstaan tanskalaiseen Billundin pikkukaupunkiin, ei kukaan olisi voinut kuvitellakaan, että siitä kehittyisi maailman suurin lelunvalmistaja.

Sadat miljoonat ihmiset ovat leikkineet LEGO-palikoilla, mutta legendaarisen leluyrityksen tarina on useimmille tuntematon. Yritystä hallinnoiva suku on pysytellyt poissa julkisuudesta, mutta nyt Olen pojanpoika Kjeld Kirk Kristiansen avaa Jens Andersenille ensi kertaa perheen historian, yrityksen ylä- ja alamäet sekä valtavat LEGO-arkistot.

Kristiansenin suvun ja pienten muovipalikoiden tarina on vangitsevaa luettavaa. Kirjan runsas, aiemmin julkaisematon kuvitus on peräisin suvun yksityisarkistosta.
”LEGO - Kuinka tanskalaisuku valloitti maailman on hienoa luettavaa. Sen tavasta yhdistää yrityksen, yksilöiden ja Tanskan historia pitäisi ottaa oppia.” - Berlingske Tidende

Jens Andersen on tanskalainen kirjailija ja pohjoismaisen kirjallisuuden tohtori. Hän on kirjoittanut useita palkittuja teoksia, mm. Hans Christian Andersenin, Tanskan kuningatar Margareetan, kruununprinssi Frederikin ja Astrid Lindgrenin elämäkerrat.


Suosittelemme myös: