YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuoleman kanssa ei kujeilla

James, Peter
Nimeke: Kuoleman kanssa ei kujeilla
Alkuteos: Dead Simple
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Mäntylä, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524928281
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.1.2013
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Alkuteos: Dead Simple
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 1 Minerva Crime
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
Peter James
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2000-luku, Brighton, Iso-Britannia, elävältä hautaaminen, huijarit, jännityskirjallisuus, kadonneet, katoaminen, kaupungit, kepposet, liikenneonnettomuudet, poliisikirjallisuus, polttarit, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, rikostutkijat, spiritismi, sulhaset
Sen piti olla vain hauska polttaripila. Kavereilleen lukemattomia kujeita tehtaillut Michael Harrison saisi viimein maistaa omaa lääkettään. Makaaberi hauskanpito loppuu lyhyeen, kun kaikki menee karmealla tavalla pieleen. Neljä ihmistä saa surmansa ja sulhanen katoaa mystisesti. Johtolankoja on vähän tai ei ollenkaan.

Jutun saa tutkittavakseen rikostarkastaja Roy Grace, menetysten riivaama mies, joka tuntee taustansa vuoksi erityistä myötätuntoa järkyttynyttä morsianta Ashley Harperia kohtaan. Grace huomaa pian, että kaikki ei ole aivan kohdallaan. Kadonneen sulhasen lähipiirissä on joku, joka salaa selvästi jotakin. Mutta Gracelle 19 vuoden poliisiura on opettanut asian jos toisenkin - tärkeimpänä ehkä sen, että kaikki ei ole aina sitä, miltä näyttää... Kuoleman kanssa ei kujeilla on rikostarkastaja Roy Gracen tutkimuksista kertovan dekkarisarjan ensimmäinen osa. Peter Jamesin tarkka, elokuvamainen kerrontatyyli ja kirjan yllätyksellinen juoni takaavat jännittävän lukukokemuksen, vangitsevat lukijan ja pitävät tämän intensiivisesti otteessaan loppuun saakka.


Suosittelemme myös: