YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuolema linnassa

Breitholtz Monsén, Anna
Nimeke: Kuolema linnassa
Alkuteos: Slottet
Tekijät: Breitholtz Monsén, Anna (Kirjoittaja)
Louhivuori, Jänis (Kääntäjä)
Kosonen, Tuija (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523758537
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 28.2.2024
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Alkuteos: Slottet
Kustantaja: Minerva
Sarja: Lina Lantz 2
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 15t 3m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: katoaminen, murha, ruumiit, entiset poliisit, naiset, isoisät, linnat, rannikot, pikkukaupungit, Ruotsi, Skåne
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Päänauha, Kannet laminoitu, Painettu suojapaperi
28,90 €

Vetävä feelgood-dekkari, jossa on sekä lämpöä että synkkiä pohjasävyjä

Kissahotellin pitäjäksi Skooneen siirtynyt entinen poliisi Lina Lantz haluaisi viettää rauhallista joulua isoisänsä ja kissojensa kanssa. Rauha kuitenkin rikkoutuu, kun Sindstaholminlinnan pihalla lojuvasta mustasta roskasäkistä löytyy tuntemattoman ihmisen jäänteet.

Samaan aikaan lapsenlapset ilmoittavat linnan 80-vuotiaan omistajan Tyra Syderhielmin kadonneen. Linan isoisä, eläkkeellä oleva poliisi Eskil, on vakuuttunut, että hänen ystävänsä Tyra on vaarassa. Vasten tahtoaan Lina joutuu sekaantumaan uuteen murhatapaukseen. Murha linnassa on itsenäinen jatko-osa Anna Beitholtz Monsénin debyyttikirjalle Salaisuuksien ranta, joka on dekkarisarjan ensimmäinen osa. Sarja kertoo entisestä poliisista ja henkivartijasta Lina Lantzista, hänen omapäisestä isoisästään ja värikkäästä paikallispoliisista, Maddesta.

Anna Breitholtz Monsén on ruotsalainen kirjailija ja markkinointialan ammattilainen, joka on aiemmin työskennellyt lehtitaloissa ja IT-alan yrityksissä. Hän muutti Tukholman keskustasta Skoonen rannikolle toteuttaakseen pitkäaikaisen haaveensa dekkarikirjailijan urasta. Breitholtz Monsén haluaa kirjoittaa omaperäisiä dekkareita, joissa tummien sävyjen lisäksi on myös huumoria ja persoonallisia henkilöhahmoja, jotka eivät kulje tavanomaisia polkuja.


Suosittelemme myös: