YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuolema kulkee kannoilla

James, Peter
Nimeke: Kuolema kulkee kannoilla
Alkuteos: Dead Like You
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523755321
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 3.1.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Alkuteos: Dead Like You
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 6 Minerva Crime
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 16t 30m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kaunokirjallisuus
ALE äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 1997-1998, 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, autismi, fetisismi, jännityskirjallisuus, katoaminen, kaupungit, kengät, naiset, pakkomielteet, poliisikirjallisuus, poliisit, raiskaus, rikoskirjallisuus, sairaat, seksuaalirikolliset, selvittämättömät rikokset, vapautuneet vangit
Genre: jännitys
E-kirja, 2013
EPUB
9,90 €

Villin uudenvuodenjuhlan jälkeen nuori nainen raiskataan raa'asti Brightonin Metropole-hotellissa. Viikkoa myöhemmin uhriksi joutuu toinen nainen. Molemmilta raiskaaja vie kengät.

Rikosylikomisario Roy Grace toteaa nopeasti, että rikokset noudattavat sama kaavaa kuin vuonna 1997 kaupungissa kauhua herättäneet, selvittämättömiksi jääneet raiskaukset. "Kenkämieheksi" nimetyn hyökkääjän uskotaan raiskanneen neljä naista ennen kuin hän murhasi viidennen uhrinsa ja katosi. Onko nyt kyseessä jäljittelijä vai onko Kenkämies palannut?

Kun samankaltaisia raiskauksia tapahtuu vielä lisää, Roy Grace on vakuuttunut, että kyseessä on sama mies. Vain kaivautumalla menneisyyteen Grace voi löytää avaimet tuntemattoman pedon arvoitukseen. Pian Grace joutuu tutkimusryhmineen epätoivoiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen Kenkämiehen seuraavan uhrin.

Ensin pitäisi kuitenkin saada selville, kuka tämä seuraava uhri on.

Kuolema kulkee kannoilla on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan kuudes osa. Juonenkuljetuksen mestari on jälleen kirjoittanut dekkarin, joka pitää herkeämättä otteessaan viimeiselle sivulle saakka.


Suosittelemme myös: