YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kuningas Charles III

Caprarica, Antonio
Nimeke: Kuningas Charles III
Alkuteos: Carlo III
Tekijät: Caprarica, Antonio (Kirjoittaja)
Luomi, Anna-Maija (Kääntäjä)
Häyrinen, Raiko (Lukija)
Tuotetunnus: 9789524101387
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.2.2024
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Alkuteos: Carlo III
Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 11t 55m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: Kuningas Charles III
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Ylivetokannet, Kannet laminoitu
28,90 €

Vihdoinkin kuningas!

Millainen mies kuningas Charles III on esiripun takana? Mitä hän ajattelee politiikasta, maailman ympäristön tilasta, miten hän haluaa uudistaa kuningashuonetta ja millaisen monarkian hän tuo tullessaan?

Sadat miljoonat ihmiset seurasivat 6. toukokuuta 2023, kuinka 74-vuotias Charles III kruunattiin WestminsterAbbeyssa kuninkaaksi. Hänen tiensä valtaistuimelle on ollut poikkeuksellisen pitkä ja kuoppainen.

Ankara isä halusi kasvattaa ujosta ja epävarmasta pojasta kovemman lähettämällä hänet samaan kouluun, jota oli itse käynyt. Prinssin elämä sisäoppilaitoksessa ei ollut helppoa, ja häntä kiusattiin siellä paljon.

Ennen kuninkaaksi tuloaan prinssi Charles tuli tunnetuksi kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan puolestapuhujana, syrjäytyneiden nuorten tukijana sekä lukuisista muista hyväntekeväisyysprojekteistaan.

Kuninkaallinen perhe kielsi Charlesilta hänen suuren rakkautensa, Camillan. Charles meni naimisiin Diana Spencerin kanssa, mutta yhteydenpito Camillaan ei katkennut missään vaiheessa. Kolmiodraaman paljastuminen ja Dianan traaginen kuolema heittivät varjon Charlesin ja koko kuninkaallisen perheen ylle pysyvästi. Charles taisteli kuitenkin itsensä takaisin parrasvaloihin, ja myös Camilla saavutti lopulta kuninkaallisen perheen ja kansan hyväksynnän.

Teos seuraa Charlesin elämää lapsuudesta läpi nuoruusvuosien ja aikuisuuden aina kuninkaaksi kruunaamiseen saakka.

Antonio Caprarica on useasti palkittu italialainen toimittaja ja kirjailija, jolla on 30 vuoden kokemus ulkomaan kirjeenvaihtajana. Hän oli RAI-televisioyhtiön ensimmäinen sotakirjeenvaihtaja Afganistanissa ja Irakissa ja työskenteli sittemmin Jerusalemissa, Kairossa, Moskovassa ja Lontoossa. Caprarica on kirjoittanut useita teoksia, joista bestsellereiksi ovat nousseet erityisesti asiantuntevat Isoa-Britanniaa ja brittimonarkiaa käsittelevät teokset.


Suosittelemme myös: