YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kun pelihimo ottaa vallan — Peliriippuvuus ja siitä selviäminen

Mäkelä, Jenna
Nimeke: Kun pelihimo ottaa vallan — Peliriippuvuus ja siitä selviäminen
Tekijät: Mäkelä, Jenna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523127173
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäntaito
Psykologia
ALE kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rahapelit, riippuvuus, pelihimo, toipuminen, ongelmapelaaminen, tukimuodot, kokemukset, velkaantuminen, sosiaaliset ongelmat, pelikulttuuri
Avainsanat: kokemukset, ongelmapelaaminen, pelihimo, pelikulttuuri, rahapelit, riippuvuus, sosiaaliset ongelmat, toipuminen, tukimuodot, velkaantuminen
E-kirja, 2018
EPUB
14,90 €

"Rukoilin kuolemaani, joka veisi minut pois pelihelvetistä, joka aiheutti minulle kaksi itsemurhayritystä, rikosrekisterin, koko elämän kestävän velkavankeuden ja kymmenen vuoden jatkuvan pelon, ahdistuksen ja itseinhon."

Kun pelihimo ottaa vallan on kirja rahapeliriippuvuudesta raadollisimmillaan. Se kertoo rehellisesti ja kiertelemättä, kuinka vaikea toiminnallinen riippuvuus on kyseessä ja kuinka se koskettaa pelurin lisäksi koko hänen lähipiiriään.

Kirja osoittaa myös, miten kaikesta huolimatta peliriippuvuudesta voi parantua.

Peliriippuvuus koskettaa tällä hetkellä 900 000 suomalaista - sekä peliriippuvaisia itseään että heidän läheisiään. Kirja antaa äänen myös peliriippuvaisen läheisille.

Peliriippuvaisia on kaiken ikäisiä ja kaikissa sosiaaliluokissa. He pelaavat kaikkea, mitä on tarjolla: nettikasinoa, lottoa, pitkävetoa, monivetoa ja voittajavetoa, markettien pelikoneita.


Suosittelemme myös: