YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Koodinimi Wagner

Skördeman, Gustaf
Nimeke: Koodinimi Wagner
Alkuteos: Wagner
Tekijät: Skördeman, Gustaf (Kirjoittaja)
Luoma, Katarina (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523757011
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 23.2.2023
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Wagner
Kustantaja: Minerva
Sarja: Sara Nowak 3 Minerva Crime
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaunokirjallisuus
Jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: murha, itsemurha, kosto, tiedustelupalvelut, poliisit, ulkoasiainministerit, agentit, oligarkit, Tukholma, Ruotsi
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Päänauha, Painettu suojapaperi
27,00 €

Trilleritrilogian veitsenterävä finaali.

Huikean jännittävä Sara Nowak-trilogian päätösosa vie lukijan yhä syvemmälle vakoilujärjestöjen maailmaan. Hyytävä tarina, jonka juuret juontavat kylmän sodan vuosiin huipentuu viimeisessä osassaan nykypäivään ja Venäjän aggressiivisiin laajentumispyrkimyksiin.

Ruotsin entinen ulkoministeri löydetään kuolleena – ilman päätä. Rikos osoittautuu brutaaliksi johdannoksi sarjaan vallanpitäjien murhia. Kun Sara Nowak ja hänen kollegansa saavat selville mihin jäljet johtavat, he kohtaavat hengenvaarallisen vihollisen, joka on sisällyttänyt salamurhasuunnitelmiinsa myös Saran lapset.

Lontoossa venäläinen oligarkki kuolee räjähdyksessä. Syyllinen on Agneta Broman, agentti, joka aktivoitiin vuosien hiljaiselon jälkeen eliminoimaan peitenimellä Geiger toiminut vakooja. Nyt Agnetaa itseään saalistaa Venäjän sotilastiedustelupavelu GRU.

Gustaf Skördeman (s. 1965) on tukholmalainen käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja. Hänen Sara Nowak -trilogiassaan ovat aiemmin ilmestyneet trillerit Geiger ja Faust. Geigerin käännösoikeudet myytiin 20 maahan jo ennen kirjan ilmestymistä vuonna 2020, ja kirjan pohjalta on tekeillä kansainvälinen tv-sarja.


Suosittelemme myös: