YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kapteeni - Shawn Huffin tarina

Aitio, Tommi
Nimeke: Kapteeni - Shawn Huffin tarina
Tekijät: Aitio, Tommi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523759176
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 7.9.2023
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 245
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäkerrat ja muistelmat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: koripalloilijat, urheilijat, koripallo, ammattiurheilu, huippu-urheilu, maajoukkueet
Avainsanat: Shawn Huff, Suomi, ammattiurheilu, henkilöhistoria, huippu-urheilu, koripallo, koripalloilijat, maajoukkueet, urheilijat
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Mies, joka sai yleisön ulvomaan.

Shawn Huffin huima tarina Jakomäen ainoasta ruskeasta pojasta kansainväliseksi koripalloammattilaiseksi ja Susijengin kippariksi.

Huff ehti nähdä pitkän koripallouransa aikana suomalaisen koriksen nousun Euroopan huipulle ja aina MM-kisoihin saakka. Hän oli sytyttämässä Susijengi-ilmiötä liekkeihin ja kaikkialla missä Huffin johtama maajoukkue pelasi, mukana oli aina tuhansia ja tuhansia innokkaita suomalaisfaneja.

Eurooppalaisessa seurakoriksessa hän pääsi pelaamaan Kreikan, Italian, Ranskan ja Saksan pääsarjoja sekä arvostettua Eurocupia.

Shawn Huff on myös perheenisä ja poliitikko, jolle oli ilmiselvää, että peliuran päätyttyä hän ei jäisi vain kiertämään golf-kenttiä, vaan pyrkisi toimimaan oikeudenmukaisemman ja paremman yhteiskunnan puolesta. Omat lapsuudenkokemukset rasismista ovat kannustaneet häntä aktiiviseen rasisminvastaiseen työhön niin ruohonjuuritasolla kuin politiikassakin.

Tommi Aition aikaisempaan tuotantoon kuuluvat muun muassa elämäkerrat Pertti ”Spede” Pasasesta sekä Uuno Turhapurosta. Hän on myös julkaissut esseekokoelman Lajinsa paras, monografian kuvataiteilija Kaj Stenvallin tuotannosta sekä yhdessä Tuomas Niskakankaan kanssa ammattilaistenniksen salaisuuksia valottaneen On Tour-kirjan.


Suosittelemme myös: