YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Kainuun ja Koillismaan retkeilyopas

Laaksonen, Jouni
Nimeke: Kainuun ja Koillismaan retkeilyopas
Tekijät: Laaksonen, Jouni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523756373
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 23.4.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 23.4.2024
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Luonto ja eläimet
Harrastekirjat
Kirjastoluokka: 79.4 Retkeily. Ulkoilu
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Kainuun ja Koillismaan hienoimmat luontokohteet karttoineen ja vinkkeineen yksissä kansissa.

Reittejä minivaelluksista useamman päivän vaellusretkiin Suomen hienoimmissa maisemissa.

Upeat kansallispuistot Hossa, Oulanka, Riisitunturi, Syöte, Hiidenportti ja Tiilikkajärvi sekä Rukan ja Vuokatin matkailukeskusten lähireitit ovat monelle tuttuja ja tarjoavat retkeilijälle ympäri vuoden unohtumattomia luontoelämyksiä. Mutta niiden lisäksi alueella on suuri määrä mahtavia retkikohteita, jotka jäävät monelta matkailijalta löytymättä.

Kirja sisältää Kainuun ja Koillismaan tärkeimmät retkikohteet yksissä kansissa. Kohteita esitellään yli 60, yksittäisiä reittejä yli 130. Oppaassa on kustakin reitistä reittikuvaus, valokuvia sekä selkeä reittikartta.

Kirjan pääpaino on alueen suosituissa päiväretkissä, mutta kirjassa annetaan vinkkejä myös viikonlopun mittaisille ja pitemmillekin patikkavaelluksille, melonta- tai talviretkille.

Kohdekuvauksissa kerrotaan luonnon ja kulttuurihistorian kiinnostavat piirteet ja reitin varressa olevat palvelut. Kirjassa on myös mielenkiintoista lisätietoa kohteisiin linkittyvistä erikoispiirteistä, kuten esimerkiksi vesimyllyistä, karhukojuista, tervanpoltosta, sotahistoriasta ja kauneimmista lähteistä.
Jouni Laaksonen on Kainuussa asuva retkeilytoimittaja ja -kirjailija. Vuonna 1998 erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon suorittanut Laaksonen on mm. Erä-lehden ja Latu ja Polku -lehden vakituinen avustaja, ja hän on kirjoittanut lukuisia suosittuja retkeily- ja vaellusoppaita. Tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta Laaksonen on saanut Suomen tietokirjailijat ry:n Tietokirjailijapalkinnon.


Suosittelemme myös: