YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Isoveli

Sigurdsson, Skúli
Nimeke: Isoveli
Alkuteos: Stóri bróðir
Tekijät: Sigurdsson, Skúli (Kirjoittaja)
Matthiasson, Marjakaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524100021
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 6.5.2024
Ilmestymispäivä: 6.5.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Stóri bróðir
Kustantaja: Minerva
Sarja: Jäämaa 1
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaunokirjallisuus
Jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kovakantinen kirja, 2024

29,90 €

Äänikirja, 2024
MP3
15,90 €

Vanhoilla synneillä on hintansa. Nyt on tullut maksun aika.

Islannin parhaaksi dekkariksi vuonna 2022 valittu Isoveli on hyytävä tarina rakkaudesta, menetyksestä – ja äärimmäisestä kostosta. Tiukka jännitysnäytelmä, jonka lopun yllätyskäänteet vetävät maton lukijan alta.

Mustiin pukeutunut mies pahoinpitelee lenkkeilijän Reykjavikin laitamilla ja katoaa kuin aave yöhön. Kukaan ei tiedä kuka hyökkääjä on, tai mikä on syynä hänen tekoonsa.

Poliisi yrittää selvittää hyökkääjän henkilöllisyyttä siinä onnistumatta. Pääosassa on kokenut poliisi Héðinn, jonka poliisipäällikkö siirtää syrjään tutkinnasta ja asettaa johtoon Magnúsin, joka hallitsee hallintoasiat mutta ei ymmärrä kenttätyöstä mitään.

Toimittaja Emil Porsteinssonuskoo, että hyökkäys on yhteydessä aiemmin Reykjavikissa tapahtuneisiin väkivallantekoihin ja että hyökkääjä vaanii uhrejaan systemaattisesti.

Ajan mittaan päällekarkaajakäy yhä raaemmaksi ja alkaa lopulta surmata uhrejaan. Tutkimustensa edetessä Emil tulee siihen tulokseen, että salaperäinen mustapukuinen mies katsoo toimivansa rikoksen uhreiksi joutuneiden puolustuskyvyttömien ihmisten puolesta. Hän on ottanut oikeuden jakamisen omiin käsiinsä.

Isoveli aloittaa uuden Jäämaa-dekkarisarjan, jossa kokenut poliisi Héðinnjatkaa Islannissa tapahtuvien raakojen murhien tutkimista. Näyttämönä toimii Islannin jylhä ja arvaamaton luonto.

Skúli Sigurðsson on islantilainen lakimies, joka nousi heti esikoiskirjallaan Isoveli islannin parhaiden dekkaristien joukkoon. Sigurðsson on toiminut myös journalistina ja tehnyt humanitaarista työtä pakolaisoikeusasioissa YK:ssa.


Suosittelemme myös: