Isä ja minä — Ainutlaatuinen ihmissuhde hyvässä ja pahassa

Hämäläinen, Pekka
Nimeke: Isä ja minä — Ainutlaatuinen ihmissuhde hyvässä ja pahassa
Tekijät: Hämäläinen, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523123281
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 222
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Elämäntaito
Parisuhde ja perhe
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vanhempi-lapsisuhde, isät, lapset (ikäryhmät), vuorovaikutus, isyys, vanhemmuus, perheet, ihmissuhteet, salaisuudet, traumat, lapsuus, selviytyminen, anteeksianto, pojat (perheenjäsenet), perheterapeutit, papit, uskonnollisuus, henkilöhistoria
Pekka Hämäläinen tarttuu kirjassaan aiheeseen, jonka tärkeyden jokainen voi todeta omaa elämäänsä pohtimalla. Minkälainen on isäsuhteeni? Miten se on minuun vaikuttanut? Haluanko siirtää samaa perintöä eteenpäin omille lapsilleni?

Isä-suhde on todella ainutlaatuinen, koko elämän mittainen ihmissuhde, joka vaikuttaa vielä senkin jälkeen, kun isää ei enää ole. Jokainen meistä kantaa tätä perintöä itsessään - niin hyvässä kuin pahassa.

Läsnäoleva, rakastava ja kannustava isä antaa hyvät eväät kasvaa itseensä ja elämään luottavaksi, tasapainoiseksi aikuiseksi. Väkivaltainen, luoksepääsemätön, tunnevammainen tai psyykkisesti sairas isä jättää väistämättä pysyvät jäljet lastensa tunne-elämään. Avioero tai isän puuttuminen lapsen elämästä kokonaan ovat nekin vaikeita asioita, joita moni kantaa sisällään vielä aikuisenakin. Miten pahan ketju katkaistaan, ettei raskas perintö siirry sukupolvesta toiseen?

Kirja kertoo, miten vaikean isäsuhteen aiheuttamista vaurioista voi selvitä ja myös sen, miten tulla hyväksi isäksi.


Suosittelemme myös: