Ilonhilaaja

Rajala, Panu
14,90 €
Nimeke: Ilonhilaaja
Tekijät: Rajala, Panu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523124721
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.3.2017
Hinta: 5,95 € (5,41 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
TALVIALE
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Runoilija Johannes Rantalan rauha järkähtää, kun hän kotikulmillaan Rööperissä kohtaa vanhan vastapelurinsa. Syvältä muistoista ja maaseudulta eteen putkahtava entinen poliisi ja verojohtaja Kosti Kortesuo ei suinkaan ole unohtanut menneitä.
Mutta ei hätää, Kosti Kortesuolla on vanhoja rötöksiä isompiakin asioita agendallaan. Hän on saapunut pääkaupunkiin panemaan maan ja maanosan asioita järjestykseen. Siihen tarvitaan kovia otteita, löysäilylle on pantava rajat.
Pian Johannes, joutilas kirjaniekka, on ravisteltu mukaan toimintaan. Miesten ystävyys alkaa vastaha-koisen kyräilyn jälkeen versoa, tuloksiakin syntyy, ei tosin aiotun kaltaisia.
Panu Rajalan veijariromaani tarkastelee tuoreeltaan aikaa, jota elämme, Suomen synkän seisahtanutta ilmapiiriä, jota kadonneen ilon metsästäjät tuuppivat miehissä liikkeelle.

Panu Rajala on suomalainen kirjailija ja tutkija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori. Rajala on toiminut Helsingin yliopiston assistenttina, MTV Oy:n teatteripäällikkönä ja Hiidenkivi-lehden päätoimittajana. sekä Tampereen yliopistossa teatterin ja draaman tutkimuksen professorina Rajala on työskennellyt myös teatteriohjaajana sekä elokuvan parissa dramaturgina. Hänen laaja kirjallinen tuotantonsa käsittää mm. useita elämäkertoja tunnetuista suomalaisista kulttuuripersoonista.


Suosittelemme myös: