YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Hyväksikäytetyt — Selviytyjät kertovat

Kuusikallio, Katri; Kuusikallio, Visa
Nimeke: Hyväksikäytetyt — Selviytyjät kertovat
Tekijät: Kuusikallio, Katri (Kirjoittaja)
Kuusikallio, Visa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524926782
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.9.2012
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2012
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjat
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: auttaminen, hoito, insesti, kokemukset, lapset (ikäryhmät), muistaminen, muistot, seksuaalinen hyväksikäyttö, seksuaalirikokset, selviytyminen, seksuaalinen häirintä, traumat, traumatisoituminen, tukeminen, uhrit
Avainsanat: auttaminen, hoito, insesti, kokemukset, lapset (ikäryhmät), muistaminen, muistot, seksuaalinen hyväksikäyttö, seksuaalirikokset, selviytyminen, sukupuolinen häirintä, traumat, traumatisoituminen, tukeminen, uhrit
Tässä kirjassa seksuaalisen hyväksikäytön uhrit kertovat itse kokemuksistaan. Koskettavat selviytymistarinat sekä asiantuntijoiden kirjoitukset hyväksikäytöstä ja siitä selviytymisestä antavat kipeästi kaivattua vertaistukea trauman kokeneille ja heidän läheisilleen.

Uhrin selviytymisen lisäksi teoksen teemoja ovat mm. miesuhrien auttaminen, hyväksikäytön vaikutus parisuhteeseen, hyväksikäyttö uskonnollisissa yhteisöissä ja oikeudelliset näkökohdat.

Hyväksikäyttö jää usein tunnistamatta ja käsittelemättä uhrin kokeman häpeän, syyllisyyden ja pelon takia, mutta siitä voi kuitenkin selviytyä. Uhri tarvitsee apua ja toipuminen voi kestää vuosia, mutta lopulta menneisyys ei enää kahlitse ja muistuta jatkuvasti olemassaolostaan.


Suosittelemme myös: