YLI 30 € TILAUKSILLE ILMAINEN TOIMITUS

Hyvä, paha opettaja

Uusikylä, Kari
Nimeke: Hyvä, paha opettaja
Tekijät: Uusikylä, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524929141
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 26.6.2015
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Minerva
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 102
Tuoteryhmät: E-kirjat
Tietokirjat
Muut tietokirjat
ALE sähkökirjat
Kirjastoluokka: 38.5 Koululaitos
Lähes jokainen muistaa ensimmäisen opettajansa. Opettaja on tärkein ihminen pienen koululaisen elämässä heti vanhempien jälkeen. Kuinka moni onkaan saanut innoituksen tulevasta urastaan ja elämäntehtävästään juuri omalta opettajaltaan! Kuinka moni unelma on puolestaan särkynyt opettajan julmiin sanoihin, ja kuinka moni sielu on saanut parantumattomia haavoja opettajan nolattua kaikkien kuullen? Kuinka moni potee yhä koulussa saatua vammaa?

Tunnettu lahjakkuusprofessori on tarttunut ajankohtaiseen aiheeseen. Hän pohtii opettajan merkitystä lapsen kehityksen ja kasvun näkökulmasta. Mikä tekee opettajasta hyvän, mikä taas huonon? Onko opettajien koulutus ajan tasalla ja mitkä ovat ensi kädessä opettajan tehtävät yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa, jossa lapsuus koko ajan lyhenee?

Kirja on kaivattu kädenojennus jokaiselle, joka pohtii omaa opettajuuttaan mutta myös niille, jotka haluavat eheytyä kouluajan traumoista. Hyvä, paha opettaja on tärkeä kirja on kaikille vanhemmille, jotka haluavat tukea ja kannustaa pieniä koululaisiaan.


Suosittelemme myös: